Alykäs taloushallinto edellyttää älykästä kirjanpitäjää

Älykäs kirjanpito korvaa suuren osan rutíineista automaatiolla. Tiedon keruu on helppoa ja vähentää merkittävästi manuaalista työtä. Yrittäjän osallistuminen rutiineihin vähenee merkittävästi.  Kirjanpitäjältä vaaditaan hyvät hoksottimet ja vankkaa ammattitaitoa, jotta nopeampi tiedon kulku pysyy hyppysissä. Tiedon käsittelyn ja tulkinnan määrä on kasvanut ja työn vaativuustaso noussut.

» Lue lisää

Hyvä tilitoimisto etsii asiakkaita

Jatkaaksemme hienoista kasvuamme etsimme muutamaa uutta asiakasta tyytyväiseen asiakasjoukkoomme tavoitteenamme kumppanuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet. Mikäli haluat siirtyä paperittomaan palveluumme ja säästää taloushallinnon kokonaiskustannuksissa, olet etsimämme asiakas. Mikäli toimistosi on jo paperiton ja haluat vain parempaa palvelua, olet niin ikään oikeassa osoitteessa. 

Avainsanat: , , , ,

» Lue lisää

Avoinna kirjanpitäjän paikka

avoimet_paikat_kirjanpitaja
Aldia on kohta 10-vuotias 10 hengen sähköisiin palveluihin erikoistunut tilitoimisto Tampereen keskustassa. Netvisor on ainoa työkalumme, olemme Visma Netvisor Premium Plus Partner. Etsimme tiimiimme uutta tilinpäätöstaitoista sähköisen taloushallinnon osaajaa.

» Lue lisää