Seppo Varpukari: ”Kommunikointi toimii tosi hyvin ja asiat tehdään, kun on sovittu”

Tampereelta maailmalle laajentunut Husky Intelligence Oy tarjoaa asiakkailleen liikkuvan työn ohjaukseen tarkoitettua toiminnanohjausjärjestelmää, joka automatisoi niin matkalaskutuksen kuin koko yrityksen toiminnankin rutiineja. Mutta Husky Intelligencen oma taloushallinto on alusta alkaen uskottu Aldian hoidettavaksi.

”Jo yhtiön perustamisen yhteydessä oli lähtökohtaisesti selvää, että haluamme sähköisen taloushallinnon, kirjanpidon ja palkanlaskennan järjestelmän”, kertoo Husky Intelligencen perustajiin kuuluva Seppo Varpukari. ”Lähdimme etsimään netistä vaatimukset täyttäviä paikallisia toimijoita, ja Netvisoria edustanut Aldia nousi esiin.”

Varpukaria mellytti tapa, jolla Aldian kanssa määriteltiin heti alussa tarvittavat palvelut. ”Ulkoistettavien toimintojen kirjo on laaja”, hän kuvailee. ”Netvisorin sähköinen laskutuksen hallinta on todella kätevä, ja Aldian kautta hoituu myös palkanlaskenta, tilinauhojen lähetykset, viranomaismaksut… melkein kaikki.”

Päivittäisten rutiinien lisäksi Aldia saa Varpukarilta kiitosta neuvonnastaan Netvisorin käytössä sekä aktiivisesta otteestaan verotuksen suunnittelussa. ”Ennen tilinpäätöstä marras–joulukuussa Aldia pyrkii oma-aloitteisesti järjestämään tilinpäätöspalaverin, jossa tsekataan, onko veroja maksettu sopiva määrä”, hän kehuu.

Arvo sinänsä on myös Aldian laaja kontaktiverkosto. ”Kun tarvitaan konsultointia ja tukea liiketoiminnassa esim. tilintarkastajan suhteen, Aldian Tiinan etsii oikean henkilön”, Seppo kertoo. ”Kaikkiaan kommunikointi toimii tosi hyvin ja asiat tehdään, kun on sovittu.”

Kategoria: Kokemuksia