Aldia on tilitoimisto, joka tekee taloushallinnostasi helppoa ja hyödyllistä

Aldia on tilitoimisto, joka tekee taloushallinnostasi helppoa ja hyödyllistä

Palvelumme on huolenpitoa. Huolehdimme oma-aloitteisesti kaikista yrityksen velvoitteista ja reagoimme aina tarpeen vaatiessa.

Palvelumme on neuvontaa. Havainnoimme asiakkaidemme taloutta aktiivisesti ja annamme asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön.

Tiina Raatikainen
Toimitusjohtaja, Aldia Oy

Palvelumme - draft

Sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito tarkoittaa sitä, että asiakas ja tilitoimisto käyttävät samaa ohjelmaa reskontriin, maksuliikenteeseen ja kirjanpitoon. Päällekkäinen työ poistuu ja aineisto kulkee sähköisesti järjestelmään valmiiksi tallennettuna. Sähköisyys säästää aikaa ja tuo kustannustehokkuutta yrityksen hallintoon.

Talouden raportointi

Sähköinen kirjanpito mahdollistaa ajan tasaisen talouden raportoinnin. Asiakkaillamme on aina nähtävänä yrityksensä ajan tasaiset kassa- ja tulostilanteet ilman välikäsiä omalta koneeltaan. Kaikilla asiakkaillamme on käytettävissään oikea tulos jokaisen kuukauden päätyttyä sovitussa aikataulussa. Raporteiltamme asiakas pääsee porautumaan tapahtumille ja näkee helposti, mistä luvut ovat syntyneet.

Palkanlaskenta

Palvelussamme palkanlaskenta on kätevästi osa taloushallintoa. Asiakkaan TES:n mukaan lasketut palkkatiedot siirtyvät suoraan kirjanpitoon tarvittaessa kustannuspaikoittain. Palkanlaskentaan on mahdollisuus yhdistää työajankirjaus ja matkalaskuosiot. Nämä ovat työntekijöiden käytettävissä Internet-yhteydellä tai mobiilisti.

Netvisor-ohjelmistopalvelut

Toimimme Netvisor jälleenmyyjänä. Kauttamme asiakkaamme saavat käyttöönotto- ja koulutuspalvelut sekä käytön aikaiset tukipalvelut. Ohjaamme asiakkaitamme aktiivisesti ohjelman optimaaliseen käyttöön. Yhdellä kirjautumisella pääset reskontriin, kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja hoitamaan yrityksesi maksuliikennettä.

Verotuksen neuvontapalvelut

Huolehdimme asiakkaidemme veroasioista. Lakisääteisten velvoitteiden lisäksi autamme asiakkaitamme kaikissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Vuosittain optimoimme asiakkaidemme verotusta sekä yrityksen että yrittäjän etu huomioiden. Reagoimme aktiivisesti ja ajamme asiakkaidemme etua tilanteen vaatiessa.

Henkilökohtainen palvelu

Teemme kaikille asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua. Nimeämme kullekin asiakkaallemme hänelle sopivan henkilökohtaisen yhteyshenkilön. Yhteyshenkilö toimii aktiivisesti asiakkaan asioista huolehtien ja on asiakkaan käytettävissä joustavasti ja aina apuna tarvittaessa.

Yhdeksän syytä valita Aldia tilitoimistoksesi

  • Asiantuntijuus - Olemme auktorisoitu tilitoimisto. Tilitoimistostamme löytyy vain alan tiukimman seulan (KLT-tutkinto) läpäisseitä ammattilaisia
  • Tehokkuus - Säästämme aikaasi ja energiaasi automatisoiduilla sähköisen taloushallinnon prosesseilla.
  • Ajantasaisuus - Tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa tuottamalla taloustietoa ajan tasalla.
  • Sähköinen taloushallinto - Tarjoamme asiakkaillemme valmiin sähköisen järjestelmän sisältäen käyttöönoton ja tukipalvelut.
  • Kumppanuus - Olemme asiakkaillemme pitkäaikainen, aktiivinen ja luotettava kumppani. Pisimmät asiakassuhteemme ovat yli 10 vuotta vanhoja
  • Henkilökohtainen palvelu – Asiakkaillamme on oma nimetty kirjanpitäjä, joka vastaa nopeasti, on tavoitettavissa ja perehtynyt myös yrityksesi liiketoimintaan
  • Erikoisosaaminen – Meillä on erikoistumisemme myötä vahva osaaminen sähköisten menetelmien hyödyntämisestä.
  • Yrittäjävetoisuus – Olemme yrittäjävetoinen tilitoimisto ja toimimme yrittäjän näkökulmaa ajatellen.
  • Lisäpalvelut – Tuotamme asiakkaillemme lisäpalveluita, kuten räätälöityjä raportteja, budjetointeja, ennusteita, kaupparekisteri-ilmoituksia ja yritysjärjestelyitä.