Hyödyt-draft

1. Hoidat asiat mistä päin maailmaa tahansa

Sähköinen kirjanpito Suomen suositummalla Netvisor-järjestelmällä mahdollistaa taloushallintoon liittyvien toimintojen suorittamisen netissä mistä päin maailmaa tahansa.

2. Säästät tehokasta työaikaa jopa tunnin päivässä

Unohda rutiinityöt, kuten kirjekuorien avaamiset, laskujen ja kuittien skannaamiset, mapittamiset, pankkitunnusten näpyttelemiset ja hukkaan menneiden ostokuittien etsimiset.

3. Koko taloushallinto yhdessä järjestelmässä

Sinun ei tarvitse kirjautua kuin yhteen paikkaan ja pääset käsiksi niin reskontriin, kirjanpitoon, palkanlaskentaan kuin yrityksesi pankkitapahtumiin.

4. Maksimoit säästöt verotuksen optimoinnilla

Oikein optimoidulla verotuksella voit säästää jopa tuhansia euroja. Rahan säästöön vaikuttavat sekä yrityksesi koko että omat palkkatoiveesi

5. Osaat tehdä oikeita päätöksiä

Reaaliaikaisen taloustiedon toimittaminen on yksi toimitusjohtajan tärkeimmistä tehtävistä. Kun käytössäsi on sähköinen taloudenhallintajärjestelmä, taloustilanteesi tarkastaminen onnistuu vaikka päivittäin muutamassa minuutissa tietokoneesi näytöltä.

6. Minimoit virheet kirjanpidossa

Ihmisten tekemät virheet yrityksen kirjanpidossa voivat aiheuttaa mittavaa taloudellista vahinkoa. Käytössämme on useita eri toimintamalleja, jotka on suunniteltu estämään kriittisissä työvaiheissa tapahtuvia virheitä.