Palvelumme – draft

Sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito tarkoittaa sitä, että asiakas ja tilitoimisto käyttävät samaa ohjelmaa reskontriin, maksuliikenteeseen ja kirjanpitoon. Päällekkäinen työ poistuu ja aineisto kulkee sähköisesti järjestelmään valmiiksi tallennettuna. Sähköisyys säästää aikaa ja tuo kustannustehokkuutta yrityksen hallintoon.

Talouden raportointi

Sähköinen kirjanpito mahdollistaa ajan tasaisen talouden raportoinnin. Asiakkaillamme on aina nähtävänä yrityksensä ajan tasaiset kassa- ja tulostilanteet ilman välikäsiä omalta koneeltaan. Kaikilla asiakkaillamme on käytettävissään oikea tulos jokaisen kuukauden päätyttyä sovitussa aikataulussa. Raporteiltamme asiakas pääsee porautumaan tapahtumille ja näkee helposti, mistä luvut ovat syntyneet.

Palkanlaskenta

Palvelussamme palkanlaskenta on kätevästi osa taloushallintoa. Asiakkaan TES:n mukaan lasketut palkkatiedot siirtyvät suoraan kirjanpitoon tarvittaessa kustannuspaikoittain. Palkanlaskentaan on mahdollisuus yhdistää työajankirjaus ja matkalaskuosiot. Nämä ovat työntekijöiden käytettävissä Internet-yhteydellä tai mobiilisti.

Netvisor-ohjelmistopalvelut

Toimimme Netvisor jälleenmyyjänä. Kauttamme asiakkaamme saavat käyttöönotto- ja koulutuspalvelut sekä käytön aikaiset tukipalvelut. Ohjaamme asiakkaitamme aktiivisesti ohjelman optimaaliseen käyttöön. Yhdellä kirjautumisella pääset reskontriin, kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja hoitamaan yrityksesi maksuliikennettä.

Verotuksen neuvontapalvelut

Huolehdimme asiakkaidemme veroasioista. Lakisääteisten velvoitteiden lisäksi autamme asiakkaitamme kaikissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Vuosittain optimoimme asiakkaidemme verotusta sekä yrityksen että yrittäjän etu huomioiden. Reagoimme aktiivisesti ja ajamme asiakkaidemme etua tilanteen vaatiessa.

Henkilökohtainen palvelu

Teemme kaikille asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua. Nimeämme kullekin asiakkaallemme hänelle sopivan henkilökohtaisen yhteyshenkilön. Yhteyshenkilö toimii aktiivisesti asiakkaan asioista huolehtien ja on asiakkaan käytettävissä joustavasti ja aina apuna tarvittaessa.