Blogi

Hyvässä tilitoimistossa töitä tarjolla

28.2.2022

Etsitkö uusia tuulia tai haasteellisempaa työtä mukavassa seurassa joustavassa työyhteisössä. Etsimme joukkoomme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Tutustu tilitoimistoomme ja mikäli kaikki näyttäisi olevan meillä hyvin, niin laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Teemme töitä tosissamme asiakkaidemme eduksi, mutta pilke silmäkulmassa. Käytössämme on joustavasti liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Meillä on riittävästi resursseja ja tilinpäätösaikakin hoituu kohtuullisin työtunnein.

Näin kesän kynnyksellä työpaikan vaihtaminen saattaa arveluttaa. Meillä on ajatuksena, että tilinpäätöskiireiden jälkeen uudella kollegallamme olisi aikaa perehtyä uuteen työhön ja työpaikkaan ennen kesää. Tarjoamme luonnollisesti uudelle työntekijällemme mahdollisuuden viettää kesällä lomaa perheen kanssa 4 viikkoa. Arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja ymmärrämme loman tärkeyden. Toisaalta kollegoiden kesälomitus antaa mahdollisuuden heti tutustua meihin ja asiakkaisiimme. Samalla saamme tarvittavan lisäresurssin kesän yli.

Tehtäväkuvaus
Kirjanpitäjänä hoidat vastuullisesti asiakkaidesi välitilinpäätösluonteiset kirjanpidon kuukausipalvelut sisältäen taloushallinnon ja verotuksen neuvontapalvelut. Hoidat sujuvasti omien asiakkaidesi tilinpäätökset veroilmoituksineen. Olet tarvittaessa kollegoillesi tukena ja vastaavasti pyydät ja saat tukea tilanteen mukaan. Tuet asiakkaitasi Netvisorin automatiikan hyödyntämisessä. Tehtävä on vastuullista asiakaspalvelua, kirjanpitoa ja verotusta nykyaikaisesti automatiikkaa hyödyntäen.

Edellytämme
Hakijalla tulee olla tilitoimistokokemusta ja tehtävään soveltuva koulutus. Hakija on kiinnostunut nykyaikaisesta tilitoimistopalvelusta, jossa hyödynnetään automatiikkaa. Tärkeää on asiakaspalveluhenkisyys, aktiivinen ote työhön ja halu kehittyä alamme muuttuvassa ympäristössä. Katsomme eduksi Netvisor-kokemuksen ja KLT-tutkinnon.

Tarjoamme
Mielekäs työ ja Netvisor
Olemme erikoistuneet automatisoituun Netvisor-palveluun. Tarjoamme mahdollisuuden täysin sähköiseen työympäristöön, perehdytämme sinut ja tarjoamme tarvittavan ohjelmistokoulutuksen. Voit vaikuttaa työsi sisältöön. Taloushallinnon tehtävien lisäksi työsi voi sisältään palkkahallinnon tehtäviä, käyttöönottoon liittyviä töitä, Netvisor-asiantuntijatöitä, yritysjärjestelyjä, veroasiantuntijan tehtäviä, jne. Ajatuksemme on antaa työntekijöillemme mahdollisuus tehdä töitä, joissa omat vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet tulevat huomioiduiksi.

Prosessit
Olemme panostaneet Aldiassa hyviin ja toimiviin prosesseihin. Meillä ei ole mikään hukassa ja työn hallinta on helppoa. Prosessien suunnittelu myös mahdollistaa kaikille työntekijöillemme neljän viikon yhtämittaisen kesäloman.

Toimipaikka ja työyhteisö
Toimipaikkamme sijaitsee toukokuusta alkaen Tulli Business Parkissa Tampereen keskustassa. Toimistomme on moderni ja valoisa 200 neliöinen avokonttori neuvottelu- ja sosiaalitiloineen. Työilmapiirimme on hyvä, avoin ja keskusteleva. Meillä on vahva osaaminen, 7 KLT-kirjanpitäjää, 2 PHT-palkanlaskijaa ja 3 maisteria. Kollegoiden tuki ja osaaminen on tukenasi haasteellisissa tilanteissa. Halutessasi voit tutustua meihin osoitteessa aldia.fi/yhteystiedot. Henkilön kuvaa klikkaamalla pääset tarkempaan henkilöesittelyyn.

Edut
Etuihimme kuuluu laaja sairauskuluvakuutus, työterveyshuolto, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu, työmatkaetu sekä neljän viikon yhtämittainen kesäloma ja kuukausittainen hieronta ovat tarjoamiamme etuja. Autolla töihin tuleville tarjoamme pysäköintipaikan. Käytössämme on joustavat työajat. Työtä voit tehdä kotoa käsin tai toimistolla joustavasti. Tarjoamme monipuolisesti koulutusta tukemaan ammatillista kehitystä.

Työsopimus
Noudatamme ERTO:n TES:ta kaikissa työsopimuksissamme. Työn aloittamisajankohdasta voimme sopia toiveesi mukaan. Palkka määräytyy oman osaamisesi perusteella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen helppi@aldia.fi. Halutessasi lisätietoja voit laittaa sähköpostia tai soittaa palvelupäälliköllemme Sarille numeroon 040 197 2746.

Kiinnostuitko? Hae heti, käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme! Hakuaika päättyy 27.3.2022.

Tilitoimistoterveisin

Tiina Raatikainen, Aldia Oy, toimitusjohtaja