Aldia – Sähköinen tilitoimisto

Sähköinen tilitoimisto – Aldia on yrittäjävetoinen sähköinen tilitoimisto Tampereella. Olemme joustava paikallinen tilitoimisto, jolle asiakas on tärkein. Hoidamme pk-yritysten taloushallinnon ajallaan, laadukkaasti ja nykyaikaisesti. Meiltä saat aina henkilökohtaista, vastuullista ja kokonaisvaltaista palvelua. Autamme ja neuvomme kaikissa taloushallinnon asioissa ja meiltä saat tehokkaat työkalut yrityksesi taloushallinnon hoitamiseen – milloin ja missä tahansa.

sähköinen tilitoimisto 10 vuoden kokemuksella

Sähköinen taloushallinto ja Netvisor

Hoidamme taloushallinnon sähköisen järjestelmän avulla – Aldia on sähköinen tilitoimisto. Sähköinen taloushallinto säästää aikaa ja parantaa näin yrityksen tuottavuutta. Sähköisessä taloushallinnossa yrityksen taloustiedot ovat käytettävissäsi aina, missä ja milloin tahansa. Olet ajan tasalla yrityksen kassa- ja tulostilanteesta kellon ympäri.

Käytössämme on Netvisor taloushallintojärjestelmä – Aldia on auktorisoitu Netvisor Premium Plus Partner tilitoimisto. Netvisor-palveluun olemme erikoistuneet vuodesta 2007. Se on Suomen suosituin sähköinen taloushallintojärjestelmä, luotettava ja helppokäyttöinen.

Toimimme myös Netvisor jälleenmyyjänä. Kauttamme saat ohjelman ja sen käyttöönoton “avaimet käteen”-periaatteella, koulutuspalvelut sekä käytön aikaiset tuki- ja päivityspalvelut.

Sähköinen taloushallinto helpottaa arkeasi ja tehostaa myyntiäsi

Sähköinen kirjanpito säästää aikaa asiakasyrityksessä sekä tilitoimistossa. Turha, päällekkäinen työ poistuu ja yrityksen sekä tilitoimiston työmäärä vähenee. Sama reaaliaikainen tieto on käytettävissä kummallakin osapuolella koko ajan.

Netvisor nopeuttaa myynti- ja ostolaskujen käsittelyä. Kaikki myynti- ja ostolaskut kulkevat sähköisesti ja arkistoituvat automaattisesti järjestelmään. Yrityksesi kaikki taloustieto on käytettävissä ja raportoitavissa haluamallasi tavalla.

Mitä yritys hyötyy sähköisestä taloushallinnosta?

Taloushallinnon sähköistäminen vapauttaa aikaa liiketoimintasi hoitamiseen ja virhemahdollisuudet minimoituvat. Kaikki tieto arkistoidaan sähköisesti ja on käytettävissä helposti ja nopeasti – olet pysyvästi ajan tasalla yrityksesi taloustilanteesta ja päätöksenteko helpottuu.

Sähköinen tilitoimisto hyödyntää Netvisoria

Lue lisää sähköisestä taloushallinnosta ja Netvisorista>>

Sähköinen tilitoimisto palvelee kaikissa taloushallinto- ja kirjanpitoasioissa

  • kirjanpito
  • palkanlaskenta
  • veroneuvonta
  • räätälöidyt raportit
  • budjetointi
  • tulosohjaus ja -seuranta
  • Netvisorin käyttöönotto
  • Netvisorin käyttöön liittyvät tukipalvelut

Miksi Aldia – sähköinen tilitoimisto on hyvä kumppani?

Aldia on yrittäjävetoinen tilitoimisto ja ymmärrämme yrittäjän tarpeet. Olemme paikallinen ja pienehkö toimija, joten meiltä saat aina henkilökohtaista ja aktiivista palvelua – olemme myös helposti tavoitettavissa. Olemme kirjanpidon ammattilaisia ja ylläpidämme ammattitaitoamme koulutuksilla. Hoidamme työmme huolella, nopeasti ja määräajassa. Tavoitteemme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuloksellisuutta.

Ota yhteyttä, vastaamme 24 h kuluessa

Asiakaskommentti:

”Arvostan tätä aitoa vuorovaikutusta ja sitä, että työskennellään todella lähekkäin koko ajan. Olemme vähän kuin työkavereita oman kirjanpitäjämme kanssa. Lisäksi hänellä on taustallaan koko Aldian tiimi ja muuta henkilökuntaa, jolta voi kysyä neuvoa, jos ei itse keksi ratkaisua johonkin vaikeaan asiaan.”
– Pirta Saarenkylä, Premius kuntoutus- ja koulutusklinikka

Sähköinen tilitoimisto vastaa nykyajan haasteisiin

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
040 512 8680
tiina.raatikainen@aldia.fi