Blogi

Aldia työpaikkana

18.7.2018

Aldia on tamperelainen sähköisen taloushallinnon palvelutoimisto. Käytämme yhtä ohjelmistoa – Netvisoria – kaikessa palvelussamme. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaista ja laadukasta palvelua. Palvelumme sisältää taloushallinnon ja palkanlaskennan palveluiden lisäksi Netvisor-ohjelmistopalvelut tukipalveluineen.

13 asiantuntijaa
Aldiassa työskentelee tällä hetkellä 13 sähköisen taloushallinnon asiantuntijaa. Tiimissämme on kaksi palkanlaskijaa ja 11 kirjanpitäjää. Kukin kirjanpitäjä hoitaa vastuullisesti alusta loppuun omien asiakkaidensa palvelun. Kirjanpitäjämme hoitavat myös osan asiakkaidemme palkoista. Palkka-asiantuntijamme hoitavat vaativampia palkkoja ja toimivat yhteistyössä kirjanpitäjiemme kanssa.

Aldia tarkoittaa ”Ajan tasalla”
Olemme ajan tasalla toimialamme kehityksessä. Käytämme nykyaikaisia työvälineitä ja menetelmiä palvelussamme. Palvelumuotomme tarjoaa työntekijöillemme mahdollisuuden seurata alamme kehitystä keulapaikalla. Kehitämme sekä Netvisor-osaamistamme että alamme erikoisosaamista jatkuvasti ja koulutamme työntekijöitämme. Haluamme näin antaa työntekijöillemme mahdollisuuden tuottaa asiakkailleen laadukasta palvelua.

Resurssointi
Kiinnitämme erityishuomiota resurssiemme riittävyyteen. Seuraamme työntekijöidemme työtilannetta aktiivisesti ja reagoimme hyvissä ajoin muuttuvaan tilanteeseen. Tasaamme työtakkaa toimistollamme viikoittain tilanteen mukaan ja rekrytoimme hyvissä ajoin uusia työntekijöitä. Mielestämme työntekijän hyvinvointi on edellytys hyvään asiakaspalveluun.

Palvelumme on huolenpitoa
Tuotamme palveluamme ajan tasalla. Kirjanpitäjämme hoitavat asiakkaidemme taloushallinnon asioita sitä mukaa, kun asiakkaidemme taloushallinnossa tapahtuu. Olemme asiakkaillemme helposti tavoitettavissa ja valmiina auttamaan ja tukemaan asiakkaitamme päivittäin yllättävissä tilanteissa. Välillä hyppäämme nopeastikin asiasta toiseen tilanteen niin vaatiessa. Huolehdimme asiakkaidemme edusta kuin omastamme. Työpäivämme ovat monipuolisia ja joka päivä opimme uusia asioita.

Laajat työsuhde-etumme
Työntekijöillemme kuuluu laaja työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutus Pihlajalinnassa. Lisäksi työntekijöillemme kuuluvat liikunta-, lounas- ja smoothie välipalaetu sekä työmatkaetu tai vaihtoehtoisesti pysäköintipaikka toimistomme lähellä. Tarjoamme työntekijöille kuukausittain hieronnan työpaikalla työajalla sekä koulutusta säännöllisesti ammattitaidon ylläpitämiseksi. Sokerina pohjalla lähdemme kahdesti vuodessa to-la virkistysmatkalle viettämään vapaa-aikaa yhdessä.

Pieni suuri yritys
Olemme pieni kooltamme, mutta alamme suurten kärkikahinoissa mukana. Meillä ei ole turhaa byrokratiaa, sovimme asioista sujuvasti yhdessä tiiminä ja kukin saa vapaasti hoitaa tehtäviään kollegoidensa jatkuva tuki ja kannustus saatavilla. Meillä on liukuva työaika ja etätyötkin onnistuvat helposti ja joustavasti. Meillä on kuitenkin mahtavat edut, viihtyisä moderni toimisto keskeisellä paikalla ja laadukkaat työvälineet. Pienessä toimistossamme työnkuva on laaja ja monipuolisempi kuin isoissa toimistoissa. Se antaa työntekijöillämme on mahdollisuuden kehittyä ja tulla oman alansa huippuammattilaisiksi.

Summa summarum
Aldialaiset ovat vastuullisia, täsmällisiä ja asiakaspalveluhenkisiä. Heillä on halu tehdä asiat oikein ja oikeaan aikaan ja huolehtia asiakkaidensa – ja myös tarvittaessa kollegoidensa asiakkaiden – asioista hyvin ja huolellisesti. He haluavat oppia päivittäin uutta ja kehittää jatkuvasti omaa ammattitaitoaan. Joskus he tekevät myös virheitä, mutta niistä puhutaan avoimesti ja virheet korjataan vastuullisesti.

Tilitoimistoterveisin

Tiina Raatikainen