Blogi

Aldia yhdistyy TietoAkselin kanssa vahvaksi taloushallinnon toimijaksi Pirkanmaalla

7.7.2022

Aldia ja TietoAkseli ovat yhdistäneet voimansa 28.6.2022 voimaantulleella sopimuksella, jossa TietoAkseli on ostanut Aldian koko osakekannan. Kaupan myötä Aldia ja TietoAkseli pystyvät yhdessä tarjoamaan Tampereen seudulla vahvaa ja erittäin monipuolista asiantuntijapalvelua jo lähes 40 asiantuntijan voimin.

  • Yhdessä TietoAkselin kanssa Aldialla on mahdollisuus satsata vahvemmin kehitykseen ja teknologiaan. Asiantuntijaosaamisemme ja ohjelmistovalikoimamme täydentävät hyvin toisiaan ja jaamme samat arvot. Olen innoissani päästessäni itsekin kehittämään toimintaa osana isompaa asiantuntijayhteisöä, joka haluaa olla osaavin ja palvelevin toimija markkinoilla, Aldian yrittäjä Tiina Raatikainen sanoo.

TietoAkseli on talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden palveluja tarjoava asiantuntijayritys. TietoAkselilla on jo ennestään toimistot Pirkanmaalla Tampereen keskustassa Tulli Business Parkissa sekä Ikaalisissa.

  • Aldia on Tampereen seudulla arvostettu ja hyvin hoidettu tilitoimisto. Sen toimintatavat ovat modernit ja sopivat hyvin meidän arvomaailmaamme ja tulevaisuuden suunnitelmiimme. Yhdistyminen tuo Aldialle leveämmät hartiat kehittämiseen ja palveluvalikoimaan. Aldialla on vahvaa Netvisor-ohjelmiston osaamista, josta puolestaan TietoAkseli hyötyy, kertoo TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin.

Aldia jatkaa toimintaansa toistaiseksi omana yrityksenään ja omalla nimellään. Aldian yrittäjä Tiina Raatikainen jatkaa TietoAkselin osakkaana ja työskentelyä yhtiössä. Järjestelyllä ei ole vaikutuksia Aldian asiakassuhteisiin tai henkilöstön työehtoihin.

Lisätietoja:

Tiina Raatikainen
Toimitusjohtaja
Aldia Oy
040 512 8680
tiina.raatikainen@aldia.fi

Samuel Akselin 
Toimitusjohtaja
TietoAkseli Group
040 558 6128
samuel.akselin@tietoakseli.fi