Aldialaiset

Anne Bastman

Annen tausta on asiakastyössä. Taloushallinnon merkonomitutkinnon ohella häneltä löytyy myös asiakaspalvelun ja markkinoinnin merkonomin titteli. Annen vahvimpia osaamisalueita ovat kirjanpito ja tilinpäätösten laadinta. Hän pyrkii kuitenkin laajentamaan osaamistaan jatkuvasti, etenkin verotusasioiden ymmärryksen syventäminen kiinnostaa.

Anne päätyi Aldialle ystävän suosituksen kautta. Hän tahtoi kehittää osaamistaan taloushallinnon saralla, ja Aldia tarjosi siihen erinomaiset edellytykset. Annen mukaan sähköinen kirjanpito mahdollistaa nykyajan vaatimusten mukaisen ja tehokkaan vuorovaikutuksen asiakkaan kanssa. Netvisor-järjestelmän myötä kaikki hoituu yhdellä alustalla. Ilmapiiri Aldiassa on Annen mielestä kannustava ja ystävällinen. Yritys on ajan tasalla asiakkaan talouden tilasta ja kantaa oman vastuunsa. Yhteistyöstä sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lentopallo
Anne pelaa vapaa-ajallaan lentopalloa, jossa tilanteet vaativat hyvää pelisilmää ja nopeaa reagointia.

Työtoverit kuvailevat Annea tasapainoiseksi ja rauhalliseksi henkilöksi, jonka vahvuudet ovat eritoten asiakaspalvelussa. Hänen taustansa on suureksi hyödyksi myös kirjanpitäjänä.