Aldialaiset

Anne Romppanen

Annella on tradenomin ylempi AMK-tutkinto. Ennen tilitoimistouraa hän työskenteli pitkään kaupan alalla ja opiskeli jo tuolloin työn ohessa itselleen taloushallinnon ammattitutkinnon. Kokonaan taloushallinnon pariin Anne siirtyi vuonna 2008. Aldiassa Anne on työskennellyt vuodesta 2012. Annella on sekä palkanlaskennan että taloushallinnon Netvisor-sertifikaatit.

Annen toimenkuva muodostuu pääasiassa erilaisista kirjanpidon tehtävistä, mutta hänellä on myös vuosien kokemus palkanlaskennasta. Annelta saakin vastauksen myös haastavampiin palkanlaskennan kysymyksiin. Lisäksi Annen työtehtävät sisältävät tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia. Hän on aina kokenut sähköisen taloushallinnon omakseen ja pitää tärkeänä osaamisen päivittämistä ajankohtaisin koulutuksin. Annen mielestä käytännön työkokemus on kuitenkin paras opettaja.

shutterstock 1104696395
Vapaa-aikanaan Anne harrastaa ryhmäliikuntaa.

Annen mielestä Aldiassa parasta ovat mukavat asiakkaat, työkaverit ja työyhteisössä vallitseva yhdessä tekemisen meininki. Aldiassa kukin työntekijä saa itsenäisesti hoitaa omia asiakaskokonaisuuksiaan, mutta kollegan tukeen voi aina tarvittaessa luottaa.

Työtoverit kuvailevat Annea työssään asiakaspalveluhenkiseksi, tarkaksi ja huolelliseksi. Työkaverina Anne on avulias ja huumorintajuinen.