Aldialaiset

Elena Ryjenko

Elena Ryjenko

Tradenomitaustainen Elena on työskennellyt tilitoimistoalalla vuodesta 2013 lähtien. Aldialle hän siirtyi maaliskuussa 2018 nähtyään yrityksen ilmoituksen Facebookissa. Elenalla on osaamista myös EU:n rakennerahastojen hankeraportoinneista, joita hän teki työkseen ennen siirtymistään tilitoimistoon.

Elenan toimenkuvaan kuuluvat kirjanpidon ja taloushallinnon asiakaspalvelutehtävät. Lisäksi hän on suorittanut myös sähköisen taloushallinnon Netvisor-sertifikaatin. Sujuvan venäjän kielen taidon ansiosta Elena on päässyt työskentelemään myös venäjänkielisten asiakkaiden ja dokumenttien parissa.

Elena harrastaa vapaa-ajallaan kakkujen leipomista.
Elena harrastaa vapaa-ajallaan kakkujen leipomista.

Aldia on Elenan mielestä reilu ja huolehtivainen työnantaja. Palvelu on joustavaa ja asiakkaan toiveet ovat etusijalla. Nykypäivän kiireisessä työelämässä sähköinen taloushallinto on Elenan mukaan kaikki kaikessa. Sen ansiosta taloustieto on aina ajan tasalla.

Muiden aldialaisten mielestä Elena on täsmällinen asiantuntija, joka on aina tarkka työssään. Hän on positiivinen, rauhallinen ja tehokas työskentelijä, joka ottaa sinnikkäästi asioista selvää. Hän on myös oma-aloitteinen ja osaa soveltaa osaamistaan tilanteen vaatimalla tavalla. Hän saa kehuja myös asiakaspalveluhenkisyydestään. Hän osaa esittää asiat asiakaslähtöisesti, kärsivällisesti ja selkeästi.