Aldialaiset

Hanna Saarilampi

Hanna on koulutukseltaan yo-merkonomi. KLT-tutkinnon hän suoritti vuonna 2018. Lisäksi opintoja löytyy avoimen yliopiston kauppatieteiden opinnoista, verotuksen ja yhtiöoikeuden osalta. Merkonomiksi valmistumisen jälkeen vuonna 2005, työura on mennyt taloushallinnon parissa. Ennen Aldialle siirtymistä hän on työskennellyt pitkään mm. tilitoimistoissa ja konsernin sisäisessä taloushallinnossa.

Uusvanha aldialainen, Hanna, oli ensimmäisen kerran Aldialla vuonna 2017. Aluksi vähän aikaa vakituisena työntekijänä ja hetken osa-aikaisena opintojen ohessa. Sen jälkeen hän työskenteli muualla, mutta paluu tuttuun taloon tapahtui elokuussa 2021. Aldialla Hannan toimenkuvaan kuuluvat pääasiassa kirjanpito ja tilinpäätökset sekä niihin liittyvät työtehtävät. Mutta myös hieman palkanlaskentaa on tullut tehtäväksi. Vahvuutenaan hän pitää kirjanpitoa ja verotusasioita.

Vapaa-aikaa kuluu viikoittain spinningin parissa. Myös perheen ja adoptiokissojen parissa puuhastelu kuuluvat vapaa-ajan viettoon. Myös metsässä oleilu marjastaen, sienestäen ja vain kulkien kuuluvat Hannan lempiasioihin.

Se mikä sai Hannan palaamaan takaisin Aldialle, Tiinan houkuttelun lisäksi, oli käytössä oleva täysin sähköinen kirjanpito. Alaa monessa työpaikassa nähneenä tekijänä, hän osaa arvostaa asiaa. Lisäksi yrityksen joustavuus eri asioihin ja johdon kuuntelevainen ote työntekijöiden suuntaan, ovat ehdottomia valtteja. Myös työvälineet ja prosessit ovat kunnossa, jolloin turhanpäiväisyyksiin ei kulu aikaa.

Työkavereiden mielestä sympaattinen ja empaattinen Hanna on aina työkaveria tukeva tiimityöskentelijä. Hän on työssään kyvykäs ja perusteellinen sekä oppimishaluinen.