Aldialaiset

Katariina Birkman

katariina birkman

Katariina on koulutukseltaan tradenomi. Häneltä löytyy jo yli kahden vuosikymmenen kokemus taloushallinnon tehtävistä. Katariinalla on myös kirjanpidon Netvisor-sertifikaatti. Ennen Aldialle siirtymistään hän työskenteli toimistopäällikkönä suuressa tilitoimistossa. Kookkaan organisaation hajanainen työtaakka sai Katariinan kuitenkin kaipaamaan maisemanvaihdosta. Kun Aldia haki uutta osaamista, Katariina tarttui mahdollisuuteen.

Katariina on kirjanpitäjä, jolta hoituvat myös yritysjuridiikka, verotus, kaupparekisterihakemukset sekä oikeastaan kaikki syvällisempää asiantuntemusta vaativat työt. Kiinnostuksen kohteena ovatkin peruskirjanpidon sijaan taloushallinnon muut osa-alueet. Katariinan mukaan etenkin verotus on alueena niin laaja, että sen hallitseminen vaatii jatkuvaa osaamisen päivittämistä.

Alan kirjallisuus
Katariina kartuttaa osaamistaan myös vapaa-ajalla alan kirjallisuuteen perehtyen.

Aldia on Katariinan mielestä erinomainen työympäristö, sillä yritys pitää työntekijöistään hyvää huolta. Ilmapiiri on hyvä, ja henkilöstöllä on mahdollisuus saada mielekkäitä ja osaamisensa mukaisia työtehtäviä. Myös yhden ainoan sähköisen alustan käyttö tekee työskentelystä tehokasta.

Työtoverit arvostavat Katariinan laaja-alaista osaamista. Hänellä on kokemusta eri tyyppisistä yrityksistä useilta toimialoilta sekä taito asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen. Hän onkin ottanut haltuunsa erilaisia erikoisosaamista vaativia asiantuntijatehtäviä ja hoitanut ne hienosti ja ammattitaidolla. Katariina ymmärtää kokonaisuuksia ja osaa myös tarjota asiakkaille juuri oikeita palveluita jo ennen kuin asiakas itsekään osaa niitä kaivata. Kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun ohella kulkee myös tarkkuus rutiinipalveluissa.