Aldialaiset

Kati Salminen

Kati on ihan tuore aldialainen ja aloitti työssään 1.2.2021. Kati kertoo hakeutuneensa Tiinan juttusille, kun hän oli huomannut, että Aldialle haetaan uusia työntekijöitä. Kati tunsi Tiinan jo vuosien takaa, joten työpaikasta oli helppo kiinnostua. Kun ajankohta vielä sattui olemaan Katille hyvä, oli luontevaa hakea paikkaa.

Kuten Aldian kaikki osaajat, Katikin on alansa ehdoton ammattilainen. Hänellä on BBA-tutkinto kansainvälisen kaupan koulutusohjelmasta, jossa hänen pääaineensa oli kansainvälinen johtaminen. Lisäksi Kati on suorittanut taloushallinnon ammatti- ja erikoisammattitutkinnon.

Katin uutukaiseen toimenkuvaan kuuluvat ostoreskontratyöt ja kirjanpito. Hän työskentelee tällä hetkellä osa-aikaisesti. Kati on kiinnostunut vahvistamaan taitojaan etenkin kansainvälisesti toimivien yhtiöiden kirjanpidon hoidossa.

kati salminen sewing

Vapaa-ajallaan Kati kuuntelee paljon musiikkia ja tekee käsitöitä – etenkin ompelu on hänen sydäntään lähellä.

Vaikka Kati on ehtinyt vasta hyvin vähän aikaa tutustumaan muihin aldialaisiin, on hänen mielestään tähän mennessä vastaanotto ollut lämmin. Ilmapiiri vaikuttaa Katista rennolta ja hänestä tuntuu, että työntekijöistä välitetään aidosti.

Katin sanotaan olevan positiivinen työmyyrä, joka syttyy haasteista ja numeroiden pyörittämisestä.