Aldialaiset

Lidia Pääsky

Lidia tuli aluksi Aldiaan työharjoitteluun kiinnostuttuaan yrityksestä sen verkkosivuilla. Erityisesti häntä viehätti mielikuva siitä, että Aldia huolehtii hyvin työntekijöistään.

Mielikuva osoittautui aivan oikeaksi ja Lidia on viihtynyt töissä myös opiskelunsa lomien aikana. Osapuolet ovat olleet kaikin puolin tyytyväisiä toisiinsa ja syksyllä 2020 Lidia aloittikin Aldian vakituisena työntekijänä.

Lidia on valmistunut Tradenomiksi vuonna 2020. Sen lisäksi hän on ylioppilas ja merkonomi. Hänellä on kirjanpidon ja palkanlaskennan Netvisor-sertifikaatit. Tällä hetkellä Lidian toimenkuva koostuu pääasiassa palkkahallinnosta. Hän tekee kuitenkin taitavasti myös taloushallinnon töitä. Syvempää oppia Lidia haluaa jatkossa kerryttää erityisesti palkkahallinnosta ja työlainsäädännöstä.

lidia paasky kranssi

Vapaa-ajallaan käsistään taitava Lidia valmistaa mm. kauniita kransseja. Syntyypä häneltä tarvittaessa jopa huonekaluja!

Aldiassa parasta Lidian mielestä on joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen. Erityisesti hän arvostaa sitä, että työntekijöistä huolehditaan. Ison kiitoksen hän antaa mukaville työkavereilleen, jotka ovat aina valmiina auttamaan ja jakamaan osaamistaan.

Työtovereidensa mielestä Lidia on nopea oppimaan, monitaitoinen ja hoitaa saadut toimeksiannot ripeästi. Kollegat kuvaavat Lidiaa hyväntahtoisesti positiiviseksi ja aktiiviseksi joka paikan höyläksi.