Aldialaiset

Mari Pekkola

Mari on koulutukseltaan merkonomi. Lisäksi hänellä on palkkahallinnon PHT-asiantuntijatutkinto sekä Netvisorin sähköisen palkanlaskennan sertifikaatti. Hän siirtyi Aldialle keväällä 2019 työskenneltyään sitä ennen tilitoimistossa kuusi vuotta sekä taloushallinnon assistenttina viisi vuotta.

Hänen toimenkuvansa koostuu pitkälti asiakasyritysten palkkahallinnon hoidosta. Lähivuosina Marin tavoitteena on syventää osaamistaan työlainsäädännön parissa, koska se on haastava ja monimutkainen kokonaisuus.

Sekä asiakkaan että työntekijän näkökulmasta on tärkeää, että käytössä on ainoastaan yksi sähköinen työväline, Netvisor. Sen myötä asioiden hoitaminen on helppoa ja selkeää. Marin mielestä sähköisen taloushallinnon rooli kasvaa jatkuvasti ja siinä on merkittäviä etuja verrattuna perinteisiin kirjanpito- ja palkanlaskentamenetelmiin.

Jooga
Töiden ulkopuolella Mari harrastaa joogaa, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä.

Marin mielestä Aldian parhaita puolia ovat joustavuus, luottamus ja työntekijöistä huolehtiminen. Etätyömahdollisuus tuo helpotusta arkeen.

Työtovereiden mielestä Mari on luotettava. Jokainen aldialainen tietää, että Mari hoitaa omat tehtävänsä ja selvittää asiat määrätietoisesti. Hänen kanssaan työskentely on mutkatonta ja asioista on aina helppoa sopia.