Aldialaiset

Miia Myllymäki

Miia on koulutukseltaan tradenomi. Kokemusta alalta hänellä on lähes 20 vuotta. Ennen Aldialle siirtymistään Miia työskenteli reilut 15 vuotta perinteisen paperisen taloushallinnon parissa. Muutokset edellisessä työyhteisössä saivat Miian etsimään uutta työpaikkaa. Hän huomasi Aldian ilmoituksen ja päätti hakea työtehtäviin sähköisen taloushallinnon pariin.

Miian toimenkuvaan kuuluvat kirjanpitopalvelut sekä erilaiset taloushallinnon asiakaspalvelutehtävät. Hän on suorittanut kirjanpidon ja laskentatoimen KLT-tutkinnon ja lisäksi hänellä on sähköisen taloushallinnon ja palkanlaskennan Netvisor-sertifikaatit. Miialta löytyy kokemusta myös konsernilaskennasta tilinpäätöksineen sekä erilaisista hankeraportoinneista.

shutterstock 1170254878 1
Miian vapaa-aika kuluu usein lasten harrastusten parissa muun muassa kisatoimitsijana.

Aldiassa parasta on Miian mielestä joustavuus. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja omaan työaikaansa voi vaikuttaa. Selkeät vastuualueet tekevät myös asiakaspalvelusta joustavaa ja sujuvaa. Kollegoiden tukeen voi aina luottaa. Netvisorin käyttö mahdollistaa asiakkaan taloustiedon ajantasaisuuden.

Työtoverit kehuvat Miian kokemusta ja asiantuntemusta. Häntä pidetään kunniahimoisena alan todellisena osaajana, jolta ei puutu myöskään huumorintajua.