Aldialaiset

Piia Muhonen

Piia on työskennellyt tilitoimistoalalla vuodesta 2012. Koulutukseltaan hän on merkonomi. Lisäksi hänellä on palkkahallinnon PHT-asiantuntijatutkinto. Aldialla hän aloitti tammikuussa 2017. Piia tahtoi työympäristöön, jossa taloushallintoa toteutetaan sähköisesti, ja Aldia vaikutti juuri sopivalta.

Alun perin Piia tuli Aldiaan kirjanpitäjäksi, mutta yrityksessä vietettyjen vuosien aikana hän on siirtynyt ja kouluttautunut pääasiallisesti palkkahallinnon tehtäviin. Palkkojen lisäksi hän hoitaa kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä. Häneltä löytyy myös sähköisen taloushallinnon ja palkanlaskennan Netvisor-sertifikaatit. Tulevaisuudessa Piia haluaisi kehittää henkilöstöhallinnon osaamistaan, jotta hän voisi olla vielä kokonaisvaltaisemmin apuna koko palkkausprosessissa.

Partio
Piia harrastaa vapaa-ajallaan partiotoimintaa.

Aldialla on aina pidetty työntekijöistä hyvää huolta. Työntekijälle suodaan vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa. Aldiassa Piian mielestä parasta on se, että asiakkaalle nimetään oma palkanlaskija ja kirjanpitäjä. Se tekee palvelusta henkilökohtaisempaa. Aldian erikoistuminen ainoastaan sähköiseen taloushallintoon tekee toimenkuvasta mielenkiintoisen ja monipuolisen.

Työtovereiden mielestä Piia on asiantunteva ja harkitseva. Hän on selkeä ja häntä on helppo ymmärtää. Hän hoitaa aina oman tonttinsa ja huolehtii myös muista.