Aldialaiset

Sari Hintikka

Sari on koulutustaustaltaan laskentatoimen merkonomi. Lisäksi hän on suorittanut kirjanpidon ja laskentatoimen KLT-tutkinnon. Hänellä on kokemusta tilitoimistotyöstä jo vuodesta 2005 lähtien. Aldialle Sari siirtyi syksyllä 2019.

Sarin toimenkuvaan kuuluvat asiakasyritysten taloushallinto sekä verotus. Hänen mukaansa myös kansainväliset ALV-kysymykset ovat nykypäivän taloushallinnossa olennaisessa osassa, joten niihin liittyvissä asioissa hän pyrkii laajentamaan osaamistaan jatkuvasti.

Sari Hintikka jooga
Vapaa-ajalla Sari harrastaa joogaa. Erityisesti ilmajooga on Sarin mieleen.

Sarin mielestä Aldiassa parasta ovat yhteisöllisyys ja huolenpito. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan. Hyvinvoiva työntekijä kykenee tuottamaan parempaa palvelua. Asiakkaan kannalta palvelun sujuvuutta lisää se, että tiedossa on oma yhteyshenkilö, jonka kautta asiat hoidetaan. Asiakas hyötyy myös Netvisor-järjestelmän reaaliaikaisuudesta. Kaikki tiedot ovat jatkuvasti ajan tasalla, ja papereiden pyörittelystä luopuminen tekee talouden hallinnasta helpompaa.

Työkaverit kertovat Sarin olevan oma-aloitteinen, helposti työhön tarttuva ja aktiivinen. Hän on kokenut taloushallinnon osaaja, joka ymmärtää myös asiakaspalvelun merkityksen.