Aldialaiset

Sari Honkaniemi

Sari on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Lisäksi hän on suorittanut kirjanpidon ja laskentatoimen KLT-asiantuntijatutkinnon. Todisteena sähköisen taloushallinnon ja palkanlaskennan osaamisesta ovat Netvisor-sertifikaatit. Sari on toiminut taloushallinnon alalla jo yli 30 vuotta. Kokemusta löytyy sekä yritysten palveluksesta että tilitoimistopuolelta.

Suurin osa Sarin toimenkuvasta muodostuu muiden kirjanpitäjien tavoin asiakastöistä. Lisäksi hän toimii kollegoidensa tukena sekä osallistuu asiakaspalavereihin ja kehitysprojekteihin. Hän toimii tarvittaessa myös toimitusjohtajan sijaisena. Sarin vahvuuksia ovat kokonaisnäkemys taloushallinnosta sekä yritys- että tilitoimistoperspektiivistä, konsernitilinpäätökset, ongelmanratkaisukyky sekä verotukseen liittyvä osaaminen. Kun palvelut keskittyvät jatkuvasti enemmän asiantuntijuuteen ja konsultointiin, niin osaamista täytyy kehittää jatkuvasti.

Golf
Kesäkaudella Sari viettää vapaa-aikaansa mielellään golfin parissa.

Sarin mielestä Aldia on yrityksenä juuri sopivan kokoinen. Ihmiset ympärillä ovat omistautuneita ja joustavia sekä huolehtivat asiakkaistaan. Palveluhenkisyyden ja joustavuuden lisäksi Aldiassa korostuu yrittäjähenkisyys. Yrittäjän arkea tahdotaan todella ymmärtää ja sen myötä tukea ja helpottaa. Lisäksi sähköisen alustan käyttö on digitalisaation asettamien vaatimusten keskellä merkittävä seikka.

Työtovereiden mielestä Sarin kokemus ja asiantuntemus näkyvät kaikessa, mitä hän tekee. Hän on kunnianhimoinen ja luotettava työntekijä, joka kantaa aina vastuunsa alusta loppuun. Hän osaa neuvoa ja tukea myös toisia, kun tilanne vaatii erikoisosaamista.