Aldialaiset

Satu Varis

Satu on aloittanut Aldialla huhtikuussa 2021. Tiina laittoi Satulle viestiä LinkedInin kautta. Googlattuaan tietoja yrityksestä, Satu halusi kuulla lisää ja meni haastatteluun. Hän siirtyi Aldiaan isommasta tilitoimistosta, jossa oli työskennellyt vuodesta 2008 lähtien.

Satu on pohjakoulutukseltaan ylioppilas sekä liiketalouden merkonomi. Hän on myös suorittanut KLT-tutkinnon vuonna 2019. Alan työkokemusta hänellä on 13 vuotta.

Toistaiseksi Satun toimenkuva koostuu vielä juoksevasta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Hän harjoittelee Netvisor-ohjelman käyttöä. Työhönsä liittyen Satu haluaa oppia enemmän verotuksen kiemuroita. Hän kertoo, että työssä tulee koko ajan uutta vastaan, joten kaikesta kiinnostavasta opittavasta hän ei ole vielä edes tietoinen.

satu varis sports

Koronan myötä Satu on löytänyt uuden harrastuksen, padelin, johon on nyt rakastunut. Myös kaikki muu liikunnallinen on lähellä Satun sydäntä. Hän käy salilla ja kesäisin juoksulenkeillä tarkoituksenaan kasvattaa kuntoa syksyllä koittavaan puolimaratoniin. Välillä tauolla olleelle harrastukselle, lukemiselle, on taas löytynyt enemmän aikaa. Kun koukuttava kirja löytyy, Satu odottaa iltaa ja lukemista sängyssä. Eniten hän pitää historiallisista romaaneista.

Työtoverit tuntuvat Satun mielestä todella mukavilta ja auttamishaluisilta. Hän odottaa jo innolla ensimmäistä tyky-päivää. Satu on pannut merkille, että henkilöstöasiat tuntuvat Aldiassa olevan todella hyvin ja kaikista välitetään. Hän pitää myös siitä, että etätyötä tuetaan ja että on saanut kaikki tarvittavat työvälineet kotiin nopeasti työnsä alettua.

Esimiehensä sanoin Satu on todella näppärä ja nopeasti oppivainen. Hän on kiinnostunut Netvisorin hienouksista ja hyödyntämisestä työssään.