Aldialaiset

Tiia Ahola

Tradenomiksi vuonna 2008 valmistunut Tiia on työskennellyt taloushallintoalalla vuodesta 2005. Kirjanpitokokemusta häneltä löytyy vuodesta 2007 lähtien. Aldialle Tiia siirtyi aikaisempien työkavereiden suosittelujen rohkaisemana vuonna 2012. Ensin eräs toinen kollega ehti houkutella häntä Aldialle pariinkin otteeseen, kunnes toimitusjohtaja Tiina Raatikainen soitti ja pyysi Tiian haastatteluun.

Tiian toimenkuva muodostuu pitkälti kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Työtehtävät sisältävät lisäksi tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia. Netvisor-sertifikaatti on todiste sähköisen taloushallinnon asiantuntijuudesta. Tiialla on jonkin verran kokemusta sisäisen laskennan prosesseista ja tällä taloushallinnon osa-alueella Tiia haluaisikin tulevaisuudessa kehittää osaamistaan.

hevonen
Tiian vapaa-aika kuluu usein tallilla omaa hevosta hoitaessa.

Aldia on Tiian mielestä yrityksenä joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työyhteisö on tiivis ja työkaverit ovat mukavia. Kaikki tuntevat toisensa hyvin ja tukevat toisiaan. Henkilöstöstä pidetään myös hyvää huolta. Omien sanojensa mukaan Tiia on suora ja puhelias. Työtovereiden mielestä Tiia on mukava, iloinen ja aina avulias työkaveri. Hänen kanssaan on helppo kommunikoida.