Aldialaiset

Tiina Raatikainen

Tiina on koulutustaustaltaan kauppatieteiden maisteri. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Tiina ehti työskennellä pitkään isänsä perheyrityksessä taloushallinnon johtotehtävissä ja sen jälkeen isommassa tilitoimistossa taloushallinnon konsulttina. Aldian Tiina perusti vuonna 2007.

Aldian ensimmäiset vuodet Tiina oli aktiivisesti mukana taloushallinnon palveluiden tuottamisessa, mutta yrityksen kasvun myötä hän on viime vuosina keskittynyt lähes pelkästään esimiestehtäviin ja asiakashankintaan.

Tiina Raatikainen harrastus
Vapaa-aikanaan Tiina käy kuntosalilla.

Tiina on luonteeltaan luova ja energinen. Esimiehenä hän on määrätietoinen, jämäkkä ja vaativakin, mutta samalla ymmärtäväinen ja joustava. Hän luottaa henkilökuntaansa ja jakaa vastuuta sopivassa määrin kunkin osaamiseen nähden. Hän välittää työntekijöidensä jaksamisesta ja haluaa panostaa henkilökunnan hyvinvointiin ja viihtyvyyteen työpaikalla.

Asiakastyössä Tiina painottaa yrittäjälähtöisyyttä ja palvelun henkilökohtaisuutta. Jokainen asiakas saa Aldiassa oman kirjanpitäjän ja palkanlaskijan, ja palvelupaketti räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Henkilökunnan Netvisor-osaaminen ja yhteisesti laaditut prosessit mahdollistavat palveluiden korkean laadun ja tuotetun taloustiedon ajantasaisuuden.