Asiakkaitamme

Pasi Kallio: “Ulkoistaminen auttaa keskittymään ydinasiaan”

Vuodesta 1996 saakka toiminut CRT – CleanRoomTech Oy on puhdastilojen huippuosaaja niin paikallisessa kuin kansainvälisessäkin mittakaavassa. Kun projektit vievät ympäri Suomea ja maailmaa, on tärkeää, että taloushallinto ei vie huomiota.

”Meidän yritys pyörii Netvisorin ympärillä – tilaukset, tarjoukset, varastokirjanpito, laskutus”, kuvailee product manager Pasi Kallio. ”Kaikki toimii reaaliajassa ja myös reissun päällä.”

Netvisor olikin tärkeä syy, miksi CRT – CleanRoomTech valitsi 2009 taloushallinnon yhteistyökumppanikseen Aldian. ”Aldiasta saa hyvää asiantuntemusta”, kehuu Pasi. ”He hoitavat kaikki taloushallintoasiat veroilmoitusten täyttämisestä alkaen.”

Kun yrityksellä on vahvaa puhdastilateknologian asiantuntemusta, jota myydään tuotteiden välityksellä vaativille asiakkaille, on taloushallinnon ulkoistaminen luonteva ratkaisu. ”Puhdastilateknologia on meidän osaamisen ydintä”, kertoo Pasi Kallio. ”Ulkoistaminen auttaa keskittymään ydinasiaan.”

Taloushallinnon kysymyksissä on myös tärkeää, että tavoitettavuus on kunnossa. Aldia saa tässäkin suhteessa Kalliolta kiitosta. ”Siellä on oma yhteyshenkilö, jonka saa sähköpostilla hyvin kiinni”, hän kertoo. ”Uskallan kyllä suositella Aldiaa – ja olen suositellutkin.”