Asiakkaitamme

Tuomas Schwartz: ”Aldialla ihmiset ovat asialleen omistautuneita ja tykkäävät siitä, mitä tekevät”

Humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna tarjoava Integrata on kasvanut vahvasti jo useamman vuoden ajan. Netvisor-osaaminen, asiantunteva palvelu sekä vastuunkanto ovat tehneet Aldiasta yritykselle tärkeän yhteistyökumppanin.

”Integrata tarjoaa HR:n ja palkkahallinnon maailmaan asiantuntijapalveluita sekä kokonaisratkaisuja”, kertoo Tuomas Schwartz, yksi yrityksen kolmesta perustajasta. Noin 80 henkilöä työllistävän yrityksen tarjontaan sisältyy esimerkiksi palkka- ja henkilöhallinnon ulkoistamista, pilvipalvelujärjestelmiä sekä paljon erilaista konsultointia.

Sähköinen taloushallinto on nykypäivänä jo itsestäänselvyys

Integratan alkutaipaleella Schwartz hoiti kirjanpidon itse. Parin vuoden jälkeen alettiin kuitenkin etsiä osaavaa ja luotettavaa kumppania.

”Netvisor tuntui meille sopivimmalta järjestelmältä, joten aloimme etsiä tilitoimistoa, joka hallitsee sen käytön”, Schwartz kertoo. Aldia oli kaiken muun osaamisensa ohella vakuuttava Netvisor-asiantuntija, joten päätös syntyi lopulta helposti.

Nykyisin Aldia hoitaa kirjanpito- ja tilinpäätösasioiden lisäksi myös Integratan palkanmaksun sekä viranomaisilmoitukset. Schwartzin mukaan myös asiantuntevaa ja ketterää tukea Netvisor-järjestelmän käyttöön on ollut tarjolla aina, kun sitä on tarvittu.

Schwartz pitää sähköisen taloushallinnon roolia jopa välttämättömänä.

”Näin kauniisti sanottuna, en voisi harkitakaan mitään muuta tapaa”, hän naurahtaa. ”Olen itse työskennellyt tilitoimistomaailmassa, ja vaikutan nytkin suhteellisen lähellä toimialaa. Perinteiset tavat eivät yksinkertaisesti ole enää nykypäivää. Me edellytämme, että asiat hoituvat sähköisesti, ja asiakkaat vaativat meiltä samaa.” Schwartzin mukaan sähköpostin liitteenä toimitettu PDF-lasku, paperiversiosta puhumattakaan, on aina poikkeus, joka sotkee prosessin. ”Se aiheuttaa ylimääräistä vaivaa, eikä ole osa tämän päivän tehokasta toimintakulttuuria”, hän kiteyttää.

Asiantuntemusta ja proaktiivista taloudenhoitoa

Schwartzin mukaan Aldia on ollut erinomainen kumppani. ”Toiminta on sujuvaa ja kommunikaatio kulkee”, hän kertoo. ”Olemme vuosien varrella myös muunnelleet vastuualueita, ja muutokset ovat aina hoituneet helposti. Olemme aina voineet luottaa Aldian osaamiseen.” Schwartz kehuu eritoten sitä, että Aldian palvelu ei rajoitu ainoastaan peruskirjanpitoon.

”Jos tarvitaan konsultatiivisempaa otetta, niin Aldialta löytyvät myös asiantuntijaratkaisut”, Schwartz täsmentää. ”Jos jokin asia mietityttää, niin saamme heiltä aina vastauksen.”

Kumppanuudessa on miellyttänyt myös Aldian ennakoiva vastuunkanto. ”Jos olemme jättäneet jotain huomioimatta, he korjaavat meitä myös proaktiivisesti”, toteaa Schwartz. ”Olemme olleet kumppaneita jo pitkään, ja he tuntevat meidän toimintamme. He osaavat itse ehdottaa, miten erilaisissa tilanteissa on järkevää toimia.”

Schwartzin mielestä mikä tahansa yritys voi hyötyä Aldiasta, mikäli Netvisor-järjestelmän mahdollisuudet tukevat liiketoimintaa. ”Aldialla ihmiset ovat asialleen omistautuneita ja tykkäävät siitä, mitä tekevät”, hän kertoo.

Tulevaisuudessa yhteistyö Aldian kanssa myös laajenee.

”Näiden yhdeksän vuoden aikana kumppanuutemme Aldian kanssa on toiminut niin hienosti, ettei meillä ole edes halua katsella muualle”, Schwartz toteaa lopuksi.

Näissä taloushallinnon palveluissa voimme auttaa »