Asiakkaitamme

Mansen Pohjarakenne Oy: “Aldiassa asiat hoidetaan heti eivätkä ne jää koskaan roikkumaan.”

Kestävän kumppanuuden perustana on tyytyväisyys

Mansen Pohjarakenne Oy tekee asfaltti- ja maanrakennustöitä Pirkanmaalla. Yritys on ollut Aldian asiakkaana aina sen alkumetreiltä saakka, vuodesta 2016, jolloin sen toimitusjohtaja, Markus Hietakangas, oli aloittavalle yrittäjälle tarkoitetussa yritysvalmennuksessa.

Huipputekijä löytyi sattuman kautta

Valmennuksessa esiteltiin eri tilitoimistoja, joista yksi oli Aldia. Aldiaan Hietakangas päätyi melkoisen sattumalta, mutta ei ole katunut valintaansa. Hän kertoo, että Aldialta ostamiensa palveluiden periaate on säilynyt samana, mutta yrityksensä voimakkaan kasvun myötä niitä on tarvittu monipuolisemmin. Tällä hetkellä Mansen Pohjarakenteelle tehdään kirjanpitoa sekä kassa- ja tulosbudjetointia.

Hietakangas nostaa kuitenkin tärkeimmäksi asiaksi sen, että saa neuvoja ja apua aina, kun sellaisia tarvitsee. “Arvostan valtavasti, että Tiina itsekin vastaa puhelimeen jopa virka-ajan ulkopuolella, jos on tullut kiireellinen tilanne”, kehuu Hietakangas. “Myös kirjanpitäjämme, Anne, on hyvin omistautunut työlleen ja erittäin asiakaspalveluhenkinen. Hän on toiminut meille nimettynä kirjanpitäjänä alusta saakka, mikä on oikein hyvä”, jatkaa hän tyytyväisenä.

Asiallista, mutta rentoa palvelua

“Aldiassa asiat hoidetaan heti eivätkä ne jää koskaan roikkumaan. Palvelu on asiallista olematta jäykkää ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä”, kuvailee Hietakangas yhteistyötä Aldian kanssa. “Vuosien myötä välillemme on kehittynyt mukava kaveruuden tuntu. Välillä voi rauhassa vaihtaa kuulumiset, heittää huulta ja jutella muistakin kuin yrityksen asioista. Henkilökemiat pelaavat”, sanailee hän vielä.

“Aldian työnjälki on huolellista ja hyvää. En keksi moittimista. Pystymme luottamaan Aldiaan täysin”, kehuu Hietakangas ja kertoo suositelleensa Aldiaa myös muille.

Lopuksi hän lähettää vielä Aldiaan seuraavat terveiset: “Pitäkää sama malli jatkossakin!”