Asiakkaitamme

Päivärinteen Timantti Oy, hoivakoti Onnenrinne: Vaativa toimiala edellyttää palkanlaskennan vahvaa osaamista

Vaativa toimiala edellyttää palkanlaskennan vahvaa osaamista

Hoivakoti Onnenrinne Oulusta tarjoaa ympärivuorokautista, tehostettua ja tuettua palveluasumista. Onnenrinne on ollut Aldian asiakkaana noin kolme vuotta.

Toimialaosaaminen vakuutti

Yhtiön toimitusjohtaja Harri Puolitaival kertoo löytäneensä Aldian verkosta. Hän oli etsinyt palkanlaskijaa, jolla olisi kokemusta Netvisorista ja suosituksia juuri hoiva-alalta. Puolitaival piti siitä, että Aldiassa osoitettiin heti, että toimiala vaativine työehtosopimuksineen oli tuttu.

Ensituntemuksistaan juteltuaan Tiinan kanssa Puolitaival kertoo näin: “Tuli tunne, että Aldian kanssa asiat tulevat kuntoon ja hoidetuiksi. Heillä oli referenssejä hoiva-alalta, Aldian työntekijät tunsivat hoiva-alan TES:iin liittyvät, palkanlaskennan kannalta merkitykselliset asiat.”

Aldia antaa vastinetta rahalle

Alusta saakka Puolitaival on ollut tyytyväinen Aldian palveluihin ja kertoo, että niitä on lisätty tasaiseen tahtiin siten, että tänä päivänä ne ovat suunnilleen tuplaantuneet. Vaikka Aldia ei hänen mielestään kuulu edullisimpiin, kokee hän kuitenkin saavansa rahalle vastinetta. “Parasta Aldiassa on suoritusvarmuus. Voin olla varma, että siellä hoituu ja turha huoli palkanlaskennasta on pois”, kertoo Puolitaival tyytyväisenä.

“Aldian kanssa asiointi on aina mutkatonta. He ovat helposti lähestyttäviä ja palvelu on joustavaa ja nopeaa”, kuvailee Puolitaival yhteistyötä. “Vaikka emme olekaan tavanneet henkilökohtaisesti, on kaikki hoitunut etänä, sähköisesti aina sopimuksen teosta lähtien.”

Puolitaival toteaa vielä lopuksi, että on tyytyväinen ja voisi hyvin suositella Aldiaa muillekin.