Asiakkaitamme

Pizzeria Napoli: ”Yhteyshenkilöt saa aina nopeasti kiinni ja neuvot lyhyelläkin varoajalla”

Kalle Räsänen luotsii sadan listapizzavaihtoehdon pizzeria Napolia Tampereella. Aldia ei suinkaan ollut ensimmäinen pizzerian käyttämistä tilitoimistoista, mutta vaikuttaa sille, että se jää viimeiseksi – niin tyytyväiseltä Räsänen Aldian palveluihin vaikuttaa.

Käsi kädessä syvään päätyyn

Ajatus tilitoimiston vaihtamisesta kypsyi aikoinaan tyytymättömyydestä silloiseen toimistoon. Kasvava epävarmuus sai lopulta Räsäsen etsimään uutta yhteistyökumppania. Tällä kertaa ei haluttu suurta, kasvotonta tilitoimistoa, vaan henkilökohtaisempaa, keskisuurta kumppania. Yrittäjäkollegat olivat kertoneet Aldiasta pelkkää hyvää ja tapaaminen aldialaisten kanssa varmisti, että kyse oli oikeasta valinnasta.

“Kyllä se oli se henkilökemia yhdessä selkeän, hyvin rakennetun tarjouksen kanssa”, kuvailee Räsänen, kun häneltä kysytään, mikä Aldiassa vakuutti. “Heillä vaikutti olevan osaamista riittävän laajalta alueelta. Siitä sitten hypättiin käsi kädessä suoraan syvään päätyyn.”

Pääty oli syvä tietysti vain asiakkaalle, sillä Aldia osasi jo uida. Hyppy sähköiseen maailmaan Netvisorin myötä heitti Räsäsenkin oppimatkalle pilvipalveluiden ja sähköisen kirjanpidon kätevään maailmaan. Hän kiittelee Aldian omistautuneisuutta opastamaan ja tukemaan kaikessa toiminnassa. Räsänen nimeääkin kattavan neuvonnan yhteisen taipaleen merkittävimmäksi asiaksi. “Yhteyshenkilöt saa aina nopeasti kiinni ja neuvot lyhyelläkin varoajalla”, kehuu hän.

Luotettavuus vakuuttaa ja saa suosittelemaan

Kun Räsäseltä kysytään yhtä sanaa, jolla kuvata Aldiaa, vastaa mies empimättä “luotettavuus”. Hän toteaa, että Aldian yhteyshenkilöt perehtyvät kaikkiin asioihin tinkimättömästi ja tarvittaessa tieto haetaan ulkopuolelta. Aldian avulla saatiin availtua jopa Napolin aiemman kirjanpidon solmuja.

Räsänen kiittelee yhteisen taipaleen aikana kehittynyttä tuttuuden tunnetta. Hänen mielestään pk-yrityksen on helppoa asioida, kun vastassa ovat tutut henkilöt, jotka ovat yhteisen matkan aikana kehittyneet tukemaan juuri tämän alan liiketoimintaa.

“Yrittäjänä vaihdan kollegoiden kanssa kokemuksia useinkin. Olen vilpittömästi suositellut Aldiaa ja teen sen jatkossakin. Olemme tyytyväisiä vaihtoon.”