Asiakkaitamme

Kalle Haapaniemi: ”Aldiassa parasta on nopea palvelu sekä kirjanpitäjien tarkkuus”

Sähköalan erikoisosaaja Sähkölandia etsi kumppanikseen juuri tietynlaista taloushallinon asiantuntijaa. Kun kriteereinä olivat kokemus, tarkkuus ja joustavuus, yhteistyökumppaniksi valikoitui Aldia.

Vuonna 2013 perustettu Sähkölandia tarjoaa monipuolisia sähköasemapalveluita. Niihin lukeutuvat esimerkiksi sähköasemien saneeraukset, suunnittelu sekä uusien asemien rakentaminen avaimet käteen -periaatteella. Asiakaskunta koostuu pääasiallisesti sähkölaitoksista tai sähköverkkoyhtiöistä sekä teollisuuden ja voimalaitosalan yrityksistä.

Sähkölandia on hoitanut jokaisen urakkansa alusta asti korkealla laadulla ja aina aikataulussa. Se on myös mahdollistanut liiketoiminnan kasvun. Suhteellisen nuori yritys onkin kehittynyt määrätietoisesti, ja nyt liikevaihto on jo viiden miljoonan euron paikkeilla.

Taloushallintoa juuri yrityksen omiin tarpeisiin

Sähkölandian liiketoiminta käynnistyi vuonna 2014. Alkutaipaleella kokeilussa oli kaksikin eri tilitoimistoa, mutta niiden tarjonta ei vastannut yrityksen tarpeita.

”Niiden henkilöstö ei ollut riittävän kokenutta”, kertoo Sähkölandian toimitusjohtaja Kalle Haapaniemi. ”Lähdimme selvittelemään, mistä saisimme enemmän tukea juuri oman yrityksemme tarpeisiin. Etsimme tietynlaista kirjanpitäjää, ja CV:n avulla varmistimme, että henkilö olisi juuri meille sopiva. Lopulta päädyimme Aldiaan.”

Aldia hoitaa yrityksen peruskirjanpidon lisäksi myös palkkalaskennan. Haapaniemi kehuu yhteistyön joustavuutta, sillä se helpottaa myös yrittäjän arkea. Sähköisen taloushallinnon ansiosta laskuja ja kirjanpitoa voi selailla myös itse, missä ja milloin tahansa.

”Sähköisten palveluiden ansiosta dokumentit eivät loju vain papereina kirjanpitäjien kansoissa”, Haapaniemi toteaa. ”On kätevää, että pääsen itse käsiksi lukuihin. Voin helposti tarkistaa, että mitä mikäkin on maksanut ja mihin on mennyt rahaa.”

Aldia on osoittautunut Sähkölandialle sopivaksi kumppaniksi, ja Haapaniemi on ollut tyytyväinen.

”Kaikki on mennyt hyvin. Löysimme etsintöjemme jälkeen juuri toivotunlaisen kirjanpitäjän”, Haapaniemi kehuu. ”Aldiassa on parasta nopea palvelu sekä kirjanpitäjien tarkkuus. Mielestäni Aldian palveluista hyötyvät eri kokoiset yritykset, alasta riippumatta.”

Näissä taloushallinnon palveluissa voimme auttaa »