Asiakkaitamme

Esko Mertsalmi: ”Asiantuntemusta ja aktiivista tukea taloushallinnon prosesseihin”

Ohjelmistotalo Unikie Oy on noussut muutamassa vuodessa merkittäväksi kotimaiseksi menestystarinaksi. Palvelun joustavuus ja tehokkuus sekä asiantuntemus älykkäiden taloushallintojärjestelmien parista saivat Unikien valitsemaan yhteistyökumppanikseen Aldian.

Taloushallintopalvelua digitalisoituvan nykymaailman tarpeisiin

Unikie OY on menestyvä suomalainen ohjelmistotalo. Yritys on kehittänyt teknisiä ratkaisuja ja järjestelmiä esimerkiksi autoteollisuuden, tietoliikenteen ja konepajateollisuuden tarpeisiin. 2015 perustetun yrityksen tärkeimpiä panostuskohteita ovat henkilöstön osaamisen korkea taso sekä toimintamallin läpinäkyvyys. Siksi myös yhteistyökumppaneiksi tahdottiin löytää osaavia, joustavia ja tehokkaita yrityksiä. Aldia on vastannut Unikien kirjanpidosta ja palkanlaskennasta yrityksen perustamisesta lähtien.

”Kartoitimme vaihtoehtoja, ja Aldia valikoitui parhaiten meille sopivaksi”, kertoo Unikien toimitusjohtaja Esko Mertsalmi. ”Tahdoimme taloushallintokumppanin, joka olisi sopivan kokoinen ja osaisi asiansa. Aldialla on riittävästi osaajia, mutta se ei kuitenkaan ole liian suuri, joten välitön yhteys säilyy.” Pääedellytyksenä Mertsalmen mukaan oli kuitenkin Netvisor-järjestelmän hallinta. ”Nykymaailmassa digitalisoituminen on merkittävä tekijä”, Mertsalmi toteaa. ”Digitaalisen taloushallintopalvelun erot manuaaliseen nousevat esiin eritoten tehokkuudessa ja käytön monipuolisuudessa. Reaaliaikaisuus ja integrointi sekä muut sähköisten välineiden tuomat mahdollisuudet tekevät kaikesta toiminnasta nopeampaa ja helpommin saavutettavaa.”

Mertsalmen mukaan Aldian palvelutuotantomalli sopii Unikielle. ”He ovat olleet juuri sellainen kumppani, jonka tahdoimmekin löytää. Toiminta on ollut joustavaa ja tehokasta. Myös varahenkilöjärjestelytkin toimivat tarvittaessa”, Mertsalmi summaa. Hänen mielestään Aldia on ihanteellinen kumppani yrityksille, jotka tahtovat asiantuntevaa sähköistä kirjanpitoa, osaavaa palvelua sekä aktiivista tukea taloushallinnon prosesseihin.

Näissä taloushallinnon palveluissa voimme auttaa »