Hyvä tilitoimisto etsii asiakkaita

Jatkaaksemme hienoista kasvuamme etsimme muutamaa uutta asiakasta tyytyväiseen asiakasjoukkoomme tavoitteenamme kumppanuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet. Mikäli haluat siirtyä paperittomaan palveluumme ja säästää taloushallinnon kokonaiskustannuksissa, olet etsimämme asiakas. Mikäli toimistosi on jo paperiton ja haluat vain parempaa palvelua, olet niin ikään oikeassa osoitteessa. 

Avainsanat: , , , ,

» Lue lisää

Matkakustannusten verovapaat korvaukset 2016

Ohessa on tiivistettyä tietoa matkakustannusten verovapaista korvauksista. Päätöstä sovelletaan työmatkaan, joka tehdään vuonna 2016. Tietoihin on kerätty pääkohdat, joten varmistathan tietojen riittävyyden tarvittaessa.

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

» Lue lisää

Moderni tilitoimisto tuo yksinkertaisuutta yrityksesi arkeen

”Taloudellinen epävarmuus, myöhästyneet kausiveroilmoitukset, myöhässä maksetut palkat, epävarmuus arvonlisäveron suuruudesta, loputon paperilappujen pyörittely, hajallaan oleva materiaali ja ostokuittien etsimiset ovat arkea monessa yrityksessä.” Näin todetaan tämän päivän Kauppalehden Yrittäjyys -liitteessä.

Avainsanat: , , , , , , , ,

» Lue lisää

Verotuksen korot 2015

Valtiovarainministeriö vahvistaa peruskoron puolivuosittain ja se on myös verotuksessa voimassa saman ajan. Peruskorko on 1.7.2015 alkaen 0,25 prosenttia.

Suomen Pankki ilmoittaa viitekoron. Verotuksessa sovelletaan edellisen vuoden loppupuolelle vahvistettua viitekorkoa, joten kesäkuussa 2014 ilmoitettua viitekorkoa sovelletaan verotuksessa 1.1.2015–31.12.2015.

 Tiina Raatikainen, Aldia Oy

 

Avainsanat: , , , , , , , ,

» Lue lisää

Näin tehostat taloushallintoa

Taloushallinto on osa yrityksen hallinnon toimintoja. Tietyt asiat on pakko tehdä, jotta saadaan vuosittain Verohallinnolle oikeat tiedot yrityksen verotuksen toimittamiseksi. Toisaalta samaa tietoa voidaan jalostaa ja käyttää yrityksen toiminnan seuraamiseen, ohjaamiseen ja kehittämiseen. Taloushallinnon toimintoja tehostamalla yrityksessä säästetään rahaa ja ennen kaikkea vapautetaan aikaa yrityksen varsinaiseen toimintaan.

Avainsanat: , , , , , , , ,

» Lue lisää

Ari Schwartz: “Parasta on paikkariippumattomuus”

Ennen Aldian asiakkuutta Ari Schwartz oli saanut kokemusta sekä pienemmän että suuremman tilitoimiston kanssa työskentelystä. 1990-luvulla tilitoimistoon tuli viedä kaikki kuitit paikan päälle, 2000-luvun alussa dokumentteja liikuteltiin osittain sähköpostilla ja osittain kirjeitse.

Vakuutusmeklarina toimiva Ari kiittelee Aldiaa sähköisestä palvelusta, jota voi käyttää paikasta riippumatta. Aldia on myös joustavasti ja aktiivisesti kehittänyt omaa toimintaansa asiakkaan hyväksi.

Suurin etu Aldian asiakkuudessa on se, että kaikki toiminnot on mahdollista tehdä verkossa. Olen jonkin verran poissa Suomesta, ja voin hoitaa maksuliikenneasiat missä vain – en ole riippuvainen mistään paikasta enkä myöskään kirjeiden lähettämisestä. Palvelussa on myös valmiina sähköinen matkalaskujärjestelmä, joten niiden tekoon ei tarvitse erillistä ohjelmaa.

Toimialana vakuutusmeklaritoiminta on hieman erilainen, ja sopimukseemme Aldian kanssa on liittynyt paljon muutakin kuin ainoastaan pienen yrityksen kirjanpito ja tilinpäätöspalvelut. Kun erityistarpeistamme on keskusteltu, on Aldian edustaja ollut aktiivinen ja selvittänyt, kuinka heidän ohjelmaansa voisi kehittää mukautumaan haluamaamme lisäpalveluun. On hyvä, ettei vain passiivisesti tehdä asioita oman mallin mukaan, vaan katsotaan aktiivisesti, kuinka Aldian liiketoimintoa voisi laajentaa ja siten vastata asiakkaan tarpeisiin.

Avainsanat: , , , , , ,

» Lue lisää