Blogi

10 hyvää syytä siirtyä sähköiseen tilitoimistopalveluun

16.10.2013

Taloushallinto koostui aiemmin pitkälti kopioinnista, mapituksesta ja postituksesta. Nyt voit unohtaa ne kaikki ja siirtyä avullamme sähköiseen taloushallintoon. Haluamme, että asiakas pääsee keskittymään liiketoiminnassaan olennaiseen. Huolehdimme, että taloushallinto ja asiakas pysyvät ajan tasalla. Ohessa 10 hyvää syytä siirtyä sähköiseen palveluumme.

1. Asiakkaillamme on aina käytettävissään yrityksensä reaaliaikainen tulos ja kassatilanne. Myös avoimet myyntisaamiset ja ostovelat ovat ajan tasalla ja tiedossa.

2. Asiakkaillamme on kaikki taloustieto yhdessä paikassa. He voivat hoitaa yrityksensä asioita missä ja milloin tahansa yhdellä kirjautumisella.

3. Palvelussamme tilitoimisto jakaa asiakkaan kanssa yhteisen taloushallinnon työpöydän internetin välityksellä. Työnjako on joustavaa ja kommunikointi helppoa.

4. Palvelu on helppokäyttöinen ja sisältää kaikki asiakkaan tarvitsemat taloushallinnon työkalut. Palvelulaajuus on valittavissa ja muunneltavissa helposti.

5. Palvelussamme yrityksen koko taloushallinnon arkisto on sähköisenä. Historiatieto on aina saatavilla ja etsiminen sähköisestä arkistosta käy nopeasti ja vaivattomasti.

6. Palvelu säästää huomattavasti aikaa verrattuna paperiseen tilitoimistopalveluun. Kirjanpitoaineiston kopiointi, mapitus ja kuljetus jäävät asiakkaalta kokonaan pois.

7. Sähköinen palvelu säästää kustannuksia. IT-tukeen, laiteympäristöön ja varmistuksiin liittyvät kustannukset jäävät pois.

8. Palvelumme tehostaa yrityksen kaikkia taloushallinnon prosesseja. Tehokkuus säästää aikaa ja rahaa.

9. Palvelun käyttöönotto on asiakkaillemme vaivatonta, hoidamme käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella. Palvelu sisältää päivitys-, varmistus- ja tietoturvapalvelut.

10. Aldia on sähköisen tilitoimistopalvelun edelläkävijä Suomessa. Ajamme tinkimättömästi asiakkaidemme etua ja takaamme asiakkaillemme parasta sähköistä tilitoimistopalvelua.

Kerromme mielellämme lisää palvelustamme, olethan yhteydessä!
Sähköisin tilitoimistoterveisin

Tiina Raatikainen