Blogi

Aldia kävi terästäytymässä

18.10.2014

Olimme viettämässä Aldian virkistyspäiviä 10.-11.10. Vanajanlinnassa. Perjantaiaamuna lähdimme kohti Hämeenlinnaa ja perille päästyämme pääsimme heti nauttimaan maittavaa aamiaista. Aamiaisen jälkeen siirryimme meille varattuun kokoustilaan, jossa pääsimme testaamaan maalaustaitojamme. Jokainen sai oman mukinsa, johon muut maalasivat jotain, mitä mukin omistajasta tuli mieleen. Tämä oli todella hauskaa puuhaa, ja hienoja mukeja saimmekin aikaan.

Maalausoperaation jälkeen vuorossa oli lounas. Lounasta sulattelimme ulkoillen Vanajanlinnan upeissa maisemissa, minkä jälkeen saunoimme ja laittauduimme iltaa varten. Illalla alkoi Optimal Performance Oy:n järjestämä Taikinasta Teräkseksi -tapahtuma. Tervetulotilaisuuden jälkeen pääsimme tutustumaan Vanajanlinnaan, ja lopuksi oli hieno illallinen. Sen jälkeen olikin aika vetäytyä yöpuulle, sillä ohjelma jatkui lauantaiaamuna heti kahdeksalta.

Lauantain aamiaisella Optimal Performancen väki kertoi meille, että millainen aamiainen kannattaa syödä, jotta päivästä tulisi mahdollisimman energinen. Nautimmekin siis hyvin proteiinipitoisen aamiaisen, jonka jälkeen vuorossa oli luentoja, hyviä keskusteluita hyvinvoinnista ja treenaamisesta, treenitekniikoiden opastusta ja ulkotreeni. Näiden välissä ehdimme myös lounastamaan, ja alkuillasta olikin aika lähteä kotiin.

Virkistyspäivät toivat piristävän ruiskeen pimenevään syksyyn, ja saimme paljon tietoa hyvinvoinnista sekä treenaamisesta. Ennen kaikkea Vananjanlinnan reissu antoi meille mukavaa yhdessäoloa upeissa puitteissa. Eikä onneksi törmätty linnan kummituksiin, vaikka niitäkin siellä kuulemma on… Pirteää syksyn jatkoa kaikille!

Suvi Veijonen