Blogi

Avoinna kirjanpitäjän ja palkanlaskijan paikka

29.8.2017

Aldia Oy on vuonna 2007 perustettu moderni tilitoimisto, jossa työskennellään energisessä 10 hengen tiimissä. Aldia tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja henkilökohtaista palvelua, jossa toimitaan tiiviissä yhteistyössä yrityksen kanssa. Työyhteisössämme sinulla on mahdollisuus olla mukana taloushallinnon kehityksen kärjessä.

Kirjanpitäjä

Tehtäviisi kuuluu hoitaa vastuullisesti omien asiakkaidesi kirjanpidon palvelut. Toimit asiakkaidesi yhteyshenkilönä ja tarvittaessa lasket myös asiakkaidesi palkkoja. Sinulla on kokemusta tilitoimistotyöstä ja olet tehnyt jo useita tilinpäätöksiä.

Palkanlaskija

Tehtäviisi kuuluu palkanlaskenta ja osallistut mukana tilitoimistomme palkkaprosessien kehittämiseen. Hoidat vaativatkin palkat tuntitiedoista viranomaisilmoituksiin ja tulkitset sujuvasti eri alojen työehtosopimuksia. Siirrät palkat sivukuluineen kirjanpitoon tarkistettuina ja olet sinut ohjelmistojen jatkuvan muutoksen kanssa.

Edellytämme

Hakijoilla tulee olla tilitoimistokokemusta ja soveltuva koulutus. Hakija on kiinnostunut sähköisistä palveluista ja ohjelmista. Tärkeää on asiakaspalveluhenkisyys,  aktiivinen ote työhön ja halu kehittyä alamme muuttuvassa ympäristössä.

Tarjoamme

Meillä on avoin ja positiivinen työyhteisö. Toimistomme on keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa, tilat ovat viihtyisät ja työvälineemme ergonomiset. Työntekijämme nauttivat monipuolisista henkilökuntaeduista sisältäen mm. smoothien päivittäin ja hieronnan toimistossamme kuukausittain. Käytössämme on joustava työaika ja työtä on mahdollisuus tehdä myös etänä. Noudatamme ERTO:n TES:ta kaikissa työsopimuksissamme.

Kiinnostuitko?

Työpaikkaa voit hakea osoitteessa www.soluta.fi. Annamme mielellämme lisätietoja. Olethan yhteydessä: Maaju Laihanen puh. 040 704 1166 tai maaju.laihanen@soluta.fi.