Blogi

Avoinna kirjanpitäjän paikka

12.12.2016

avoimet_paikat_kirjanpitaja
Aldia on kohta 10-vuotias 10 hengen sähköisiin palveluihin erikoistunut tilitoimisto Tampereen keskustassa. Netvisor on ainoa työkalumme, olemme Visma Netvisor Premium Plus Partner. Etsimme tiimiimme uutta tilinpäätöstaitoista sähköisen taloushallinnon osaajaa.

Palvelumallissamme kukin kirjanpitäjä hoitaa vastuullisesti omien asiakkaidensa kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelut. Hän toimii asiakkaidensa yhteyshenkilönä ja järjestelee joustavasti työnsä asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Työyhteisömme on apuna toinen toisillensa tarpeen tullen. Jaamme aktiivisesti tietoa keskenämme ja tuemme toinen toisiamme.

Meillä on mahtava työyhteisö, hienot tilat ja työntekijämme nauttivat mukavista henkilökuntaeduista. Käytössämme on joustava liukumamenettely ja työtä on mahdollisuus tehdä myös etänä.

Arvostamme tilitoimisto- ja tilinpäätöskokemusta sekä Netvisorin tai muun sähköisen työkalun käyttökokemusta. Tärkeää on asiakaspalveluhenkisyys ja aktiivinen ote työhön ja halu kehittyä alamme muuttuvassa ympäristössä.

Laitathan hakemuksen,  niin kutsumme sinut käymään! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Yhteystiedot: 040 512 8680 tai tiina.raatikainen@wp-aldia.demo2.netello.com.

Joulunodotusterveisin

Tiina Raatikainen