Blogi

Etsimme kirjanpitäjää tekemään Tampereen parasta taloushallintoa asiakkaillemme

28.7.2013

Aldia on sähköisiin palveluihin erikoistunut tilitoimisto Tampereen keskustassa. Etsimme ammattitaitoista kirjanpitäjää joukkoomme. Tehtävämme on tehdä asiakkaillemme taloushallinnosta helppoa ja hyödyllistä.

Edellytämme
Hakijalta edellytämme sopivaa työkokemusta, sopivaa tutkintoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sähköinen taloushallinto on ohjelmistopainotteista ja edellyttää hakijalta näppäryyttä ohjelmistojen kanssa.

Arvostamme
Arvostamme taloushallinnon ohjelmistojen käyttökokemusta sekä englannin kielen taitoa. Kokemus tilitoimistotyöskentelystä on eduksi. Kirjanpitoasiakkaillemme tarjoamme myös palkanlaskennan palveluita, joten arvostamme palkanlaskennan kokemusta.

Tarjoamme
Hakijalle tarjoamme ammattitaitoa vastaavan palkan sekä nykyaikaiset työvälineet. Toimitilamme ovat viihtyisät ja siistit. Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa helppojen kulkuyhteyksien päässä.

Työilmapiirimme on avoin ja joustava. Kaikilla kirjanpitäjillämme on omat asiakkuudet, joista he kantavat itsenäisesti vastuun. Noudatamme yhdessä suunniteltuja prosesseja ja olemme toinen toisillemme apuna tarpeen tullen.

Lisätietoja
Lisätietoja ja ohjeet hakumenettelyyn löytyvät osoitteessa www.mol.fi.

Kesäisin terveisin
Tiina Raatikainen