Blogi

Etsimme reipasta kirjanpitäjää

21.7.2016

Haemme Aldian kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöön

REIPASTA KIRJANPITÄJÄÄ

Aldiassa kirjanpito on paljon muutakin kuin jokapäiväistä työtä. Se on vastuun ottamista ja huolenpitoa asiakkaasta kokonaisvaltaisesti, asioiden ennakointia ja tiedon jakamista mahdollistaen asiakasyritysten liiketoiminnan kasvun ja kehityksen. Henkilökunta saa olla aktiivisesti mukana asiakaspalvelutoiminnan kehittämisessä, ja työntekijöiden ammattitaitoa ylläpidetään ajankohtaisilla koulutuksilla sekä sisäisellä perehdytyksellä. Netvisor on yrityksen sähköinen työkalu edustaen Aldian taloushallinnon osaamisen huippuluokkaa.

Tehtävään haetaan yrittäjälähtöisesti ajattelevaa kirjanpitäjää, joka on toiminut useamman vuoden kirjanpitäjän tehtävissä. Hänen tulee osata hyvin kirjanpito ja tilinpäätös sekä jonkin verran myös palkanlaskennan perusasioita. Aldiassa jokainen hoitaa itsenäisesti nimetyn asiakaskuntansa, mutta tukea ja apua saa osaavalta ja saman henkiseltä työyhteisöltä. Toivomme valittavalla henkilöllä olevan kokemusta Netvisorin tai muun sähköisen ohjelmiston käytöstä tai kiinnostusta sähköisiin järjestelmiin.

Haettavassa henkilössä korostuvat asiakaspalvelutaidot, oma-aloitteisuus ja myönteisesti uuteen suhtautuva mieli.

Aldia tarjoaa viihtyisät ja modernit työtilat Tampereen ydinkeskustassa, avoimen ja toisista huolta pitävän työtiimin ja ergonomiset työvälineet. Siellä uskotaan, että hyvinvoiva työntekijä on edellytys onnistuneeseen asiakaspalveluun. Erityistä huomiota kiinnitetään työvälineisiin sekä työntekijöiden jaksamiseen ja terveyteen, johon panostetaan jatkuvasti ja päivittäin.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja rekrytointikonsultti Jasmiina Karviselta jasmiina.karvinen@raukola.fi tai p. 0400 503754.

Haluatko sinä olla uusi vahvistus Aldian asiakkaistaan huolta pitävässä työtiimissä?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Arja Raukola Oy:n nettisivuilla www.raukola.fi. Hakuaika päättyy 7.8. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Ilmoitus Arja Raukolan sivustolla