Blogi

Etsimme reipasta kirjanpitäjää

7.4.2016

Aldia Oy on vuonna 2007 perustettu sähköisten tilitoimistopalveluiden erikoisosaaja Tampereella. Se on nykyaikainen sähköiseen palveluun erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto, joka sijaitsee Tampereen keskustassa. Yrityksen palvelutarjoomaa kattaa kirjanpidon, palkanlaskennan, verotusneuvonnan, tulosohjauksen ja seurannan, Netvisorin käyttöönottoon ja Netvisorin käyttöön liittyvät tukipalvelut. Tutustu tarkemmin yrityksen toimintaan www.aldia.fi.

Haemme Aldian positiiviseen työyhteisöön

REIPASTA KIRJANPITÄJÄÄ

Aldiassa kirjanpito on paljon muutakin kuin jokapäiväistä työtä. Se on vastuun ottamista ja huolenpitoa asiakkaasta kokonaisvaltaisesti, asioiden ennakointia ja tiedon jakamista mahdollistaen asiakasyritysten liiketoiminnan kasvun ja kehityksen. Henkilökunta saa olla aktiivisesti mukana asiakaspalvelutoiminnan kehittämisessä, ja työntekijöiden ammattitaitoa ylläpidetään ajankohtaisilla koulutuksilla sekä sisäisellä perehdytyksellä. Netvisor on yrityksen sähköinen työkalu edustaen Aldian taloushallinnon osaamisen huippuluokkaa.

Tehtävään haetaan yrittäjälähtöisesti ajattelevaa kirjanpitäjää, joka on toiminut useamman vuoden kirjanpitäjän tehtävissä. Hänen tulee osata hyvin kirjanpito ja tilinpäätös sekä jonkin verran myös palkanlaskennan perusasioita. Aldiassa jokainen hoitaa itsenäisesti nimetyn asiakaskuntansa, mutta tukea ja apua saa osaavalta ja samanhenkiseltä työyhteisöltä.

Haettavassa henkilössä korostuvat asiakaspalvelutaidot, oma-aloitteisuus  ja myönteisesti uuteen  suhtautuva mieli.

Aldia tarjoaa viihtyisät ja modernit työtilat Tampereen ydinkeskustassa, avoimen ja toisista huoltapitävän työtiimin ja ergonomiset työvälineet. Siellä uskotaan, että hyvinvoiva työntekijä on edellytys onnistuneeseen asiakaspalveluun. Erityistä huomiota kiinnitetään työvälineisiin sekä työntekijöiden jaksamiseen ja terveyteen, johon panostetaan jatkuvasti ja päivittäin.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja rekrytointikonsultti Jasmiina Karviselta p. 0400  503754 tai toimitusjohtaja Arja Raukolalta p. 040 7662179.

Haluatko sinä olla uusi vahvistus Aldian asiakkaistaan huolta pitävässä työtiimissä?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Arja Raukola Oy:n nettisivuilla www.raukola.fi. Hakuaika päättyy 20.4.  Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kun sopiva henkilö on löytynyt.