Blogi

Etsimme taloushallinnon ammattilaista

2.7.2018

Tiimimme kaipaa lisäkäsiä. Yksi työntekijöistämme on jäämässä äityislomalle lokakuun alusta ja samaan aikaan kasvumme jatkuu. Olemme pieni suuri tilitoimisto. Toimistomme koko on melko pieni, mutta palvelussamme kilpailemme suurien joukossa. Olemme taloushallinnon kärkikahinoissa nykyaikaisuuden, työtapojemme ja välineidemme myötä. Meillä pääset mukaan alamme kehityksen kärkeen.

Aldiassa on 10 sähköisen taloushallinnon ja 2 palkkahallinnon asiantuntijaa. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereen keskustassa keskeisellä paikalla Stockmannin kupeessa. Toimistomme on moderni ja valoisa 250 neliöinen avokonttori neuvottelu- ja sosiaalitiloineen. Jokaisella työntekijällämme on oma ergonominen ja viihtyisä työpiste.

Etsimme joukkoomme Taloushallinnon asiantuntijaa. Henkilöllä tulee olla alan koulutus, viisi vuotta alan työkokemusta, intohimoa asiakaspalveluun sekä halua ja kykyä toimia alamme muuttuvassa ja kehittyvässä ympäristössä.

Etuihimme kuuluu laaja sairauskuluvakuutus, työterveyshuolto, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu, työmatkaetu sekä neljän viikon yhtämittainen kesäloma ja kuukausittainen hieronta toimitiloissamme. Autolla töihin tuleville tarjoamme pysäköintipaikan. Tarjoamme lisäksi päivittäin työntekijöillemme smoothien välipalaksi. Käytössämme on joustavat työajat sekä etätyömahdollisuus. Tarjoamme monipuolisesti koulutusta tukemaan ammatillista kehitystä. Tilitoimistossamme on hyvä ilmapiiri, mikä  tarjoaa mahdollisuuden avoimeen ja sujuvaan kanssakäymiseen.

Työsuhde on vakituinen ja palkka määräytyy henkilön osaamisen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Raatikainen, tiiina.raatikainen@wp-aldia.demo2.netello.com, puh. 0405128680.

Mikäli olet jo alamme ammattilainen, haluat tehdä vastuullista työtä, osaat hallita kokonaisuuksia ja käytät sujuvasti erilaisia ohjelmia, niin laita hakemuksesi ja cv tulemaan osoitteeseen tiina.raatikainen@wp-aldia.demo2.netello.com. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Leppoisaa kesää! 🙂

Tiina Raatikainen