Blogi

Hyvä tilitoimisto etsii asiakkaita

10.7.2017

Jatkaaksemme hienoista kasvuamme etsimme muutamaa uutta asiakasta tyytyväiseen asiakasjoukkoomme tavoitteenamme kumppanuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet. Mikäli haluat siirtyä paperittomaan palveluumme ja säästää taloushallinnon kokonaiskustannuksissa, olet etsimämme asiakas. Mikäli toimistosi on jo paperiton ja haluat vain parempaa palvelua, olet niin ikään oikeassa osoitteessa. 

Olemme palvelleet asiakkaitamme paperittomasti menestyksellä 10 vuotta. Palveluksessamme on 11 sähköisen taloushallinnon erikoisasiantuntijaa. Kauttamme saat tarvittavat työkalut tukipalveluineen ja hyvän palvelun.

Tarjouspyyntö

Teemme sinulle mielellämme tarjouksen palveluistamme. Palvelukokonaisuudet luomme aina asiakkaan tarpeen mukaan. Saamme sinulle heti luotettavan hinnan, mikäli ehdit tapaamaan meitä. Laskemme sinulle tarjouksen tapaamisen yhteydessä.

Käyttöönotto

Siirtyminen palveluumme ei työllistä sinua juuri lainkaan. Hoidamme siirtymiseen liittyvät työt sinulle avaimet käteen -periaatteella. Tarvitsemme sinulta ainoastaan nimesi muutamaan asiakirjaan ja halutessasi  pidämme sinulle 1-2 tunnin koulutuksen. Siirtymähetkeen teemme kaiken valmiiksi ja palvelu on sen jälkeen käytettävissäsi.

Näin paljon säästät aikaa ja rahaa

Haluatko laskea säästösi vertaamalla paperittoman toimiston kuluja paperiseen käsittelyyn? Parhaan säästön saavutat silloin, kun taloushallintosi on täysin paperiton. Aldia+Netvisor yhdistelmällä se on mahdollista. Oheisen osoitteen takaa löydät laskurin, johon muutaman luvun syöttämällä näet säästösi tunteina ja euroina https://netvisor.fi/paperiton-toimisto/laskuri/#.

Olethan yhteydessä puhelimitse 040 512 8680 tai sähköpostilla tiina.raatikainen@aldia.fi. Sovitaan tapaaminen!


Kesäisin terveisin
Tiina Raatikainen, toimitusjohtaja