Blogi

Kevättä rinnassa

13.5.2016

Huhtikuun on ohitettu ja toukokuu hyvällä alulla. Saimme kuin saimmekin kaikkien asiakkaidemme veroilmoitukset kunnialla määräaikaan mennessä tehdyksi. Tästä suuri kiitos ahkerille työntekijöillemme, jotka venyttivät päivää useaankin otteeseen ja ottivat vastuun harteilleen. Tiimityö tuo voimaa ja auttoi meitä jälleen kerran selviytymään tilitoimiston kevätkiireistä.

Kevättalvi on tilitomistossa todella kiireistä aikaa. Ammatin varjopuoliin kuuluu se, että päivät väkisinkin venyvät tilinpäätösaikana. Mikäli töitä on sopivasti syyskaudella, niin on melko mahdotonta, että niitä ei olisi liikaa kevätkaudella. Tilitoimiston vetäjänä pidän resursointia hankalimpana haasteena toimialallamme.

Toiminnallisten haasteiden selättäminen onnistuu ainoastaan hyvällä yhteistyöllä. Meillä yhteistyö sujuu ja työntekijämme auttavat toinen toisiaan aktiivisesti. Kollegaan ei jätetä pulaan, töitä tehdään kiireellisyysjärjestyksessä yhteisvastuullisesti.

Kiitän jälleen tänäkin vuonna ihania työntekijöitämme venymisestä jaksamisen äärirajoilla. Kiitän myös uskollisia asiakkaitamme kärvivällisyydestä ja ymmärryksestä, kun emme ole pystyneet vastaamaan heidän kaikkiin toiveisiinsa toivotussa aikataulussa. Joka vuosi opimme aina uutta. Teemme parhaamme, että ensi keväänä tilanteemme olisi työntekijöillemme hiukan helpompi ja he pystyisivät näin myös kiireaikana palvelemaan asiakkaitaan myös toivottujen lisäpalveluiden osalta.

Aurinkoista kevättä toivotellen

Tiina Raatikainen, toimitusjohtaja