Blogi

Kirjanpitäjä, juniori tai seniori

2.7.2019

Etsimme joukkoomme sekä tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää että juniorikirjanpitäjää. Tarvitsemme resursseja kasvuun ja lisäksi juniorimme Sofia on lähdössä jatkamaan opintojaan ensi kuussa. Tutustuthan tilitoimistoomme ja laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Toimistossamme on hyvä työilmapiiri, yksi työkalu ja prosessit hallussa. Käytössämme on joustavasti liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Meillä on riittävästi resursseja ja tilinpäätösaikakin hoituu kohtuullisin työtunnein. Teemme töitä tosissamme asiakkaidemme eduksi, mutta pilke silmäkulmassa. 

Seniorikirjanpitäjä

Kirjanpitäjänä hoidat vastuullisesti asiakkaidesi välitilinpäätösluonteiset kirjanpidon kuukausipalvelut sisältäen taloushallinnon ja verotuksen neuvontapalvelut.  Hoidat sujuvasti omien asiakkaidesi tilinpäätökset veroilmoituksineen.  Sinulla on kykyä ottaa haltuusi uusia asiakkaita ja ymmärtää kokonaisuuksia. Halutessasi voit laskea myös palkkoja. Olet tarvittaessa kollegoillesi tukena ja vastaavasti pyydät ja saat tukea tilanteen mukaan. Tehtävä on vastuullista asiakaspalvelua ja kirjanpitoa.

Hakijalla tulee olla tilitoimistokokemusta, tilinpäätösosaaminen ja tehtävään soveltuva koulutus. Hakija on kiinnostunut sähköisestä ja nykyaikaisesta tilitoimistopalvelusta. Tärkeää on asiakaspalveluhenkisyys, aktiivinen ote työhön ja halu kehittyä alamme muuttuvassa ympäristössä. Taloushallinto automatisoituu ja kirjanpitäjän työnkuva on muuttunut. Palvelumme on yhä enemmän neuvontaa ja asioiden tulkintaa.

Juniorikirjanpitäjä

Kirjanpitäjänä hoidat vastuullisesti asiakkaidesi juoksevaa kirjanpidon kuukausipalvelua sisältäen reskontrat ja kuunvaihdetoimenpiteet. Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti tilitoimiston avustavia tehtäviä, jotka vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta. Haluat opetella tilinpäätösten ja veroilmoitusten tekoa ja alussa saat niihin perehdytystä ja tukea. Lasket myös muutamia palkkoja, jotta sinulle syntyy näkemystä ja valmiutta ymmärtää kokonaisnäkemys asiakkaidesi taloushallinnosta. Tunnistat tilanteet, joissa tarvitset neuvoa ja tukea, jotta asiakkaasi kirjanpito tulee oikein tehdyksi.

Hakijalla tulee olla tilitoimistokokemusta ja tehtävään soveltuva koulutus. Hakija on kiinnostunut sähköisestä ja nykyaikaisesta tilitoimistopalvelusta ja halu kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi tilitoimistoympäristössä. Hakijalla on hoksottimet kunnossa, loogista ajattelukykyä ja valmiudet omaksua uusia asioita helposti. Tärkeää on asiakaspalveluhenkisyys, aktiivinen ote työhön ja halu kehittyä alamme muuttuvassa ympäristössä.

Tarjoamme

Netvisor
Olemme erikoistuneet automatisoituun Netvisor-palveluun. Tarjoamme mahdollisuuden täysin sähköiseen työympäristöön, perehdytämme sinut ja tarjoamme ohjelmistokoulutuksen.

Prosessit
Olemme panostaneet Aldiassa hyviin ja toimiviin prosesseihin. Meillä ei ole mikään hukassa ja työn hallinta on helppoa. Prosessien suunnittelu myös mahdollistaa kaikille työntekijöillemme neljän viikon yhtämittaisen kesäloman.

Työyhteisö
Toimipaikkamme sijaitsee Tampereen keskustassa keskeisellä paikalla Stockmannin kupeessa. Toimistomme on moderni ja valoisa 250 neliöinen avokonttori neuvottelu- ja sosiaalitiloineen. Jokaisella työntekijällämme on oma ergonominen ja viihtyisä työpiste. Tilitoimistossamme on hyvä ilmapiiri, mikä  tarjoaa mahdollisuuden avoimeen ja sujuvaan kanssakäymiseen.

Edut
Etuihimme kuuluu laaja sairauskuluvakuutus, työterveyshuolto, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu, työmatkaetu sekä neljän viikon yhtämittainen kesäloma ja kuukausittainen hieronta toimitiloissamme. Autolla töihin tuleville tarjoamme pysäköintipaikan. Tarjoamme lisäksi päivittäin työntekijöillemme smoothien välipalaksi. Käytössämme on joustavat työajat sekä etätyömahdollisuus. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme koulutusta tukemaan ammatillista kehitystä.

Työsopimus
Noudatamme ERTO:n TES:ta kaikissa työsopimuksissamme. Työn aloittamisajankohdasta voimme sopia toiveesi mukaan. Palkka määräytyy oman osaamisesi perusteella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen tiina.raatikainen@wp-aldia.demo2.netello.com. Halutessasi lisätietoja voit laittaa sähköpostia tai soittaa minulle numeroon 040 512 8680.

Kiinnostuitko? Hae heti, käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme! Teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tilitoimistoterveisin

Tiina Raatikainen, Aldia Oy, toimitusjohtaja