Blogi

Kirjanpitäjä löysi paikkansa

30.8.2019

Rekryprosessimme on päättynyt hyvällä lopputuloksella. Olemme tehneet työsopimukset kahden valitun hakijan kanssa. Kiitämme kaikki hakijoita mielenkiinnosta Aldiaa kohtaan! Laitamme uusien työntekijöidemme yhteystiedot sivuillemme työsuhteen alkaessa. Oikein hyvää syksyä kaikille!

Hakijoita oli tällä kertaa ihan kivasti. Viimeisen kahden vuoden aikana on rekrytointi ollut alallamme todella haasteellista. Nyt minusta tuntuu, että tilanne on hiukan helpottunut syystä tai toisesta. Ehkä työntekijät liikkuvat hanakammin tilitoimistokauppojen ja niistä johtuvien järjestelyjen myötä. Toisaalta perinteisissä toimistoissa on ehkä viimein herätty siihen, että kirjanpitäjä todellakin jää kehityksen kelkasta, mikäli ei hakeudu nykyaikaisen tilitoimistopalvelun tarjoajien joukkoon.

Aldian kannalta tilanne näyttää hyvältä. Luotamme siihen, että nykyaikainen keskikokoisen tilitoimistomme kilpailukyky vahvistuu entisestään. Aina löytyy yrittäjiä, ja näin ollen myös työtä tekijöille, jotka viihtyvät notkean ja nykyaikaisen tilitoimiston asiakkaina.

Iloisin syysterveisin

Tiina Raatikainen, toimitusjohtaja