Blogi

Kirjanpitäjä, seniorikirjanpitäjä, taloushallinnon ammattilainen

29.12.2020

tietokone blogi

Etsimme 15 asiantuntijan joukkoomme uutta tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Tutustuthan tilitoimistoomme ja laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Toimistossamme on hyvä työilmapiiri, vain yksi taloushallinnon työkalu ja prosessit hallussa. Käytössämme on joustavasti liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Meillä on riittävästi resursseja ja tilinpäätösaikakin hoituu kohtuullisin työtunnein. Teemme töitä tosissamme asiakkaidemme eduksi, mutta pilke silmäkulmassa.

Oletko se sinä?

Kirjanpitäjänä hoidat vastuullisesti asiakkaidesi välitilinpäätösluonteiset kirjanpidon kuukausipalvelut sisältäen taloushallinnon ja verotuksen neuvontapalveluita. Hoidat sujuvasti omien asiakkaidesi tilinpäätökset veroilmoituksineen. Sinulla on kykyä ottaa haltuusi uusia asiakkaita ja ymmärtää kokonaisuuksia. Olet tarvittaessa kollegoillesi tukena ja vastaavasti pyydät ja saat tukea tiimiltäsi tilanteen mukaan joustavasti. Tehtävä on vastuullista taloushallinnon asiakaspalvelua ja kirjanpitoa ja neuvontaa.

Sinulla on tilitoimistokokemusta, tilinpäätösosaaminen ja tehtävään soveltuva koulutus. Olet kiinnostunut sähköisestä ja nykyaikaisesta tilitoimistopalvelusta ja sinulta sujuu Excelin käyttö. Haluat pitää itsesi ajan tasalla taloushallinnon ja verotuksen asioissa ja käyttää hankkimaasi tietoa asiakkaidesi hyväksi. Ymmärrät, että sähköinen tilitoimistopalvelu tarkoittaa rutiinien lisäksi paljon asiakkaiden neuvontaa ja taloustiedon analysointia. Mikäli tämä kaikki ei ole vielä sinulle tuttua, mutta haluat kehittyä ja oppia, niin koulutamme sinua ja tuemme matkallasi nykyaikaiseksi taloushallinnon asiantuntijaksi. Tärkeintä on asiakaspalveluhenkisyys, aktiivinen ote työhön ja halu kehittyä alamme muuttuvassa ympäristössä.

Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus osallistua tai erikoistua taloushallinnon asioiden lisäksi työssäsi esimerkiksi yhtiöoikeuteen ja yritysjärjestelyihin, palkanlaskentaan, Netvisor-asiantuntijatehtäviin, asiakkuuksien käyttöönottoprosesseihin tai esimerkiksi toimia Netvisor-kouluttajana. Tavoitteemme on, että kukin saisi tehdä itseään kiinnostavia töitä ja näin ollen työntekijöillämme on mahdollisuus vaikutaa omaan työnkuvaansa.

Tarjoamme

Netvisor
Olemme erikoistuneet automatisoituun Visma Netvisor-palveluun. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden täysin sähköiseen työympäristöön, perehdytämme sinut ja tarjoamme ohjelmistokoulutuksen, mikäli Netvisor ei ole sinulle entuudestaan tuttu työkalu.

Prosessit
Olemme panostaneet Aldiassa hyviin ja toimiviin prosesseihin. Meillä ei ole mikään hukassa ja työn hallinta on helppoa. Prosessien suunnittelu myös mahdollistaa kaikille työntekijöillemme neljän viikon yhtämittaisen kesäloman.

Työyhteisö
Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa keskeisellä paikalla Stockmannin kupeessa. Toimistomme on moderni ja valoisa 250 neliöinen avokonttori neuvottelu- ja sosiaalitiloineen. Jokaisella työntekijällämme on oma ergonominen ja viihtyisä työpiste toimistolla ja työvälineet myös kotona etätyöskentelyä varten. Tilitoimistossamme on hyvä ilmapiiri, mikä tarjoaa mahdollisuuden avoimeen ja sujuvaan kanssakäymiseen.

Edut
Etuihimme kuuluu laaja sairauskuluvakuutus, työterveyshuolto, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu, työmatkaetu sekä neljän viikon yhtämittainen kesäloma ja kuukausittainen hieronta. Autolla töihin tuleville tarjoamme pysäköintipaikan. Toimistolla tarjoamme lisäksi päivittäin työntekijöillemme smoothien välipalaksi. Käytössämme on joustavat työajat sekä etätyömahdollisuus oman tarpeesi mukaan. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme koulutusta tukemaan ammatillista kehitystä.

Työsopimus
Noudatamme ERTO:n TES:ta kaikissa työsopimuksissamme. Työn aloittamisajankohdasta voimme sopia toiveesi mukaan. Palkka määräytyy oman osaamisesi perusteella.

Halutessasi voit tutustua tuleviin kollegoihisi kotisivuillamme osoitteessa https://aldia.fi/aldialainen/tiina-raatikainen/, josta löydät meistä kaikista pienen esittelyn kuvan kera.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivoimuksesi kera osoitteeseen tiina.raatikainen@aldia.fi 12.1.2021 mennessä. Halutessasi lisätietoja voit laittaa sähköpostia tai soittaa minulle numeroon 040 512 8680.


Tilitoimistoterveisin

Tiina Raatikainen, Aldia Oy, toimitusjohtaja