Blogi

Moderni tilitoimisto tuo yksinkertaisuutta yrityksesi arkeen

4.9.2015

”Taloudellinen epävarmuus, myöhästyneet kausiveroilmoitukset, myöhässä maksetut palkat, epävarmuus arvonlisäveron suuruudesta, loputon paperilappujen pyörittely, hajallaan oleva materiaali ja ostokuittien etsimiset ovat arkea monessa yrityksessä.” Näin todetaan tämän päivän Kauppalehden Yrittäjyys -liitteessä.

Kauppalehden tämän päivä artikkelissa on hyvin kiteytettynä, miten yhteistyö modernin tilitoimiston kanssa toisi helpostusta monenkin vielä paperia pyörittävän yrityksen arkeen. Sen lisäksi, että yhteistyö tuo helpotusta ja auttaa eroon turhista rutiineista, yhteistyö tuo yrityksille ajan tasaista ja tärkeää tietoa päätöksenteon tueksi.

Toimintatapojen optimoiminen ja sähköisen järjestelmän hyödyntäminen ei kuitenkaan korvaa koskaan ammattiosaamista, joka tilitoimistolla tulee olla tarjottavana asiakkailleen. Hyvässä tilitoimistossa hallitaan kirjanpidon, tilinpäätösten ja palkka-asioiden monimutkainen lainsäädäntö sekä säännökset. Lisäksi työkalujen ja ammattiosaamisen hyödyntämiseen asiakkaan eduksi tarvitaan motivoitunut ja palveluhenkinen henkilöstö, joka ajaa tinkimättömästi asiakkaidensa etua.

Näillä asioilla on merkitystä mm. Suomen talouden kasvuun. Tehostamalla mahdollisimman paljon eri hallinnon osa-alueitaan, yrityksillä jäisi enemmän aikaa oman liiketoimintansa kehittämiseen ja hoitamiseen, mikä puolestaan antaisi eväitä kasvuun ja auttaisi työllistämään ihmisiä. Kehotankin kaikkia vielä paperia pyörittäviä yrityksiä etsimään itselleen modernin tilitoimiston kumppanikseen ja auttamaan Suomea nousuun.

Tiina Raatikainen

Aldia Oy