Blogi

Netvisor kehittyy

9.6.2016

Kerromme Netvisorin ajankohtaisista asioista ohessa lyhyesti. Ohjelmaan on tullut ja on tulossa parannuksia tämän vuoden aikana. Tiedotamme asioista tarkemmin syksyn mittaan, kun asiat ajankohtaistuvat.

Tuloslaskelma kuukausittain

Kirjanpidon raportteihin on tullut uutena raporttina ”Tuloslaskelma kuukausittain”. Raportille tulostuu tilikauden tulos per kuukausi rinnakkain. Näin kuukausien vertailu on helppoa. Raportti löytyy paikasta: Kirjanpito/Raportointi/Kirjanpidon raportointi/Raportin muoto: Tuloslaskelma kuukausittain.

Käyttöliittymä uudistuu

Netvisorin käyttöliittymä uudistuu vuoden 2016 aikana. Uusi käyttöliittymä on jo nyt otettavissa käyttöön, kuluvan vuoden aikana asiakas voi käyttää vanhaa tai uutta käyttöliittymää valintansa mukaan. Käyttöliittymän vaihtaminen tapahtuu ”klikkaamalla” omaa nimeä näkymän oikeasta ylänurkasta. Käyttöliittymä -otsikon alta valitaan ”Uusi Netvisor”. Vanha on vaihdettavissa takaisin tämän vuoden aikana aina haluttaessa.

Myyntireskontra uudistuu

Myyntireskontraan on tulossa täydellinen uudistus. Toivomme, että kehitystoiveisiin on vastattu ko. uudistuksessa. Uskomme, että uudistus tuo tullessaan mm. käytettävyyden mobiilisti.

Aldiassa Netvisor– koulutusta

Järjestämme syksyn aikana Netvisor-koulutuksia asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Pidämme koulutukset aamuisin lyhyinä noin tunnin mittaisina tapahtumina per aihealue. Tiedotamme aikatauluista elokuun aikana. Otamme mielellämme vastaan toiveita aihealueista osoitteeseen tiina.raatikainen@wp-aldia.demo2.netello.com.

Kesäisin terveisin

Tiina Raatikainen, Aldia Oy