Blogi

Netvisor-tilitoimistopalvelut, käyttöönotto ja tukipalvelut

21.4.2020

Netvisor Premium Plus Partner

Aldia on Netvisor Premium Plus Partner -tilitoimisto. Olemme erikoistuneet 100 prosenttisesti Netvisor-palveluun vuodesta 2007 ja toimimme Netvisor-jälleenmyyjänä. Kauttamme saat ohjelman kuukausipalvelut, käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella, koulutuspalvelut sekä käytön aikaiset tukipalvelut. Varmistamme aina, että asiakkaanamme saat parhaan mahdollisen hyödyn sähköisistä Visma Netvisor -palveluista.

Taloushallinto ja palkat yhdessä

Netvisor taloushallinto-ohjelmistolla voidaan hoitaa yrityksen talous- ja palkkahallinto oheispalveluineen yhdellä ohjelmalla helposti ja nykyaikaisesti. Ohjelma sisältää työkalut sekä osto- että myyntiprosessien hoitamiseen ja kirjanpitoon. Palkanlaskennan lisäksi ohjelmassa on työajankirjausmahdollisuus ja matkalaskutyökalu. Kaikista osioista tiedot uivat automaattisesti reaaliaikaisina kirjanpitoon ja käyttäjällä on aina nähtävänä ajan tasainen tieto yrityksen taloudesta. Viranomaisraportointi onnistuu ohjelmasta suoraan ja kaikki tieto on sähköisesti arkistoituna noudattaen viranomaismääräyksiä ja samaan aikaan auttaen yrityksen johtamista oikean reaaliaikaisen tiedon perusteella.

Kassavirran ennustaminen

Netvisorista näet yrityksesi kassatilanteen helposti ja automaattisesti. Ohjelma kerää kaiken järjestelmässä olevan tiedon ottaen mukaan avoimet myyntisaamiset ja ostovelat, yrityksen pankkitilit ja järjestelmässä olevat tilisiirrot mukaan ja kokoaa tiedoista ajan tasaisen maksutilannenäkymän. Näet myös yrityksesi kassavirran yhdellä silmäyksellä. Graafinen ennuste kerää tiedon saatavista, maksuista sekä kassasta. Tiedät aina yrityksesi maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran.

Aldia on Netvisoriin erikoistunut tilitoimisto

Aldia on käyttänyt Netvisoria kaikessa asiakaspalvelussaan vuodesta 2007. Alusta asti olemme käyttäneet ohjelman automatiikkaa ja ominaisuuksia hyödyksi. Käytämme ohjelmaa siis aidosti sähköisesti ja hyödynnämme ohjelman ominaisuuksia täysimääräisesti. Asiakkaillamme on aina käytettävissään ajan tasainen oikea taloustieto. Näin asiakkaamme saavat täyden hyödyn nykyaikaisesta työkalusta ja palvelustamme. Automatiikka mahdollistaa ajan tasaisen taloustiedon ja asioiden hoitamisen kustannustehokkaasti. Aikaa säästyy merkittävästi sekä asiakasyrityksissämme että tilitoimistossa. Tilitoimistomme on täysin sähköinen ja samalla asiakkaamme ovat päässeet paperin pyörityksestä eroon.

Siirrä yrityksesi nykyaikaiseen tilitoimistoon

Olethan yhteydessä, autamme sinua ja yritystäsi siirtymään hallittuun ja ajan tasaisen talouden hoitoon. Hoidamme yrityksesi taloutta luotettavasti ja ajan tasalla.

Soita ja kysy lisää 040 512 8680!

Tilitoimistoterveisin

Aldia Oy, Tiina Raatikainen, toimitusjohtaja