Blogi

Palkanlaskija, tule meille töihin!

23.12.2017

Etsimme jälleen palkanlaskijaa pitämään huolta asiakkaidemme palkoista. Etsimme palkanlaskijaa jo aiemmin syksyllä, mutta tehtävään valitulle henkilölle tuli muutoksia suunnitelmiin jo ennen työsuhteen alkamista, joten aloitamme etsinnän uudelleen. Tutustuthan asiaamme ja mielellään, mikäli asia ei sinua henkilökohtaisesti kosketa, niin jaathan tietoa tarjoamastamme tehtävästä mahdollisille muille tehtävästä kiinnostuneille.

Kysymyksessä on siis tilitomiston palkanlaskijan tehtävä. Näin ollen tehtäväkuva on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Palkanlaskennan lisäksi tehtävään kuuluu kaikkea mahdollista palkkahallinnon puolelta sekä Netvisor-palkanlaskentaohjelman ohjaustietojen hallintaa ja aktiivista osallistumista sisäisten prosessiemme kehittämiseen. Tuurauskin onnistuu, koska osaamme kaikki palkanlaskentaa. Lupaamme uudelle palkanlaskijallemme 4 viikon yhtä mittaisen kesäloman.

Olemme tilitoimistona nykyaikainen. Kaikki asiakkaamme ovat sähköisessä Netvisor-palvelussamme. Netvisor on siis ainoa ohjelma, jota käytämme sekä kirjanpidossa että palkanlaskennassa. Halumme on hallita yksi ohjelma hyvin, toimimme myös asiakkaillemme ohjelman käytön tukena. Ohjaammekin asiakkaitamme aktiivisesti hyödyntämään ohjelman automatiikkaa ja toimimaan aikaa säästäen kustannustehokkaasti.

Olemme työyhteisönä avoin, rehellinen ja kannustava. Välillä on kiire, mutta tuemme toinen toisiamme ja otamme yhteisesti vastuuta palvelumme onnistumisesta. Kunkin henkilön työnkuva pyritään rakentamaan siten kuin kullekin parhaiten sopii. Käytössämme on liukumat joustavasti ja etätyö on kaikille mahdollista. Meillä on paljon henkilökuntaetuja, uusimpana laajennettu työterveys ja sairauskuluvakuutus 1.1.2018 alkaen.

Tehtävään haetaan Solutan kautta. Yhteyshenkilömme Solutassa on Maaju Laihanen. Hänet tavoitat numerosta 040 704 1166 tai sähköpostitse maaju.laihanen@soluta.fi. Myös minulta voit kysyä suoraan lisätietoja puhelimitse numerosta 040 512 8680 tai sähköpostitse tiina.raatikainen@wp-aldia.demo2.netello.com. Olethan yhteydessä!

Tilitoimistoterveisin

Tiina Raatikainen