Blogi

Haemme joukkoomme palkkapalvelun asiantuntijaa

18.7.2018

Etsimme palkkapalveluasiantuntijaa pitämään huolta asiakkaidemme palkkahallinnon palveluista oheistöineen. Palkanlaskijamme on jäämässä äitiyslomalle ja etsimme henkilöä toisen palkanlaskijamme työpariksi. Paikka on vakituinen, koska uskomme vuosittaisen kasvumme jatkuvan.

Tehtäväkuvaus

Kysymyksessä on tilitoimiston palkanlaskijan tehtävä. Tehtäväkuva on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Palkanlaskennan lisäksi tehtävään kuuluu kaikkea mahdollista palkkahallinnon puolelta sekä Netvisor-palkanlaskentaohjelman ohjaustietojen hallintaa ja aktiivista osallistumista sisäisten prosessiemme kehittämiseen. Tuurauskin onnistuu, koska osaamme kaikki palkanlaskentaa. Lupaamme uudelle palkanlaskijallemme 4 viikon yhtä mittaisen kesäloman.

Palkka-asiantuntija

Tehtäviisi kuuluu palkanlaskenta ja osallistut mukana tilitoimistomme palkkaprosessien kehittämiseen. Hoidat vaativatkin palkat tuntitiedoista viranomaisilmoituksiin ja osaat tulkita eri alojen työehtosopimuksia. Siirrät palkat sivukuluineen kirjanpitoon tarkistettuina ja olet sinut ohjelmistojen jatkuvan muutoksen kanssa. Halutessasi voit ottaa vastuullisemmankin roolin toisena Netvisor HRM-pääkäyttäjänämme.

Edellytämme

Hakijoilla tulee olla soveltuva koulutus ja mielellään tilitoimistokokemusta tai muuten kokemusta eri alojen palkanlaskennasta oheistöineen. Hakija on kiinnostunut sähköisistä palveluista ja ohjelmista. Tuotamme kaiken palvelumme sähköisesti ja nykyaikaisesti. Tärkeää on asiakaspalveluhenkisyys, aktiivinen ote työhön ja halu kehittyä alamme muuttuvassa ympäristössä.

Tarjoamme

Meillä on avoin ja positiivinen työyhteisö. Toimistomme on keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa, tilat ovat viihtyisät ja työvälineemme ergonomiset. Työntekijämme nauttivat monipuolisista henkilökuntaeduista. Lisää eduistamme voit lukea blogistamme ”Aldia työpaikkana”. Käytössämme on joustava työaika ja työtä on mahdollisuus tehdä myös etänä. Voit sovittaa työaikasi joustavasti oman arkesi mukaan. Noudatamme ERTO:n TES:ta kaikissa työsopimuksissamme.

Hakemus

Laitathan hakemuksen ja CV:n sisältäen palkkatoivomuksesi sähköpostitse osoitteella tiina.raatikainen@aldia.fi.

Työpaikasta saat lisätietoja kysymällä sähköpostitse tai soittamalla minulle numeroon  040 512 8680. Haku on käynnissä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terveisin

Tiina Raatikainen, toimitusjohtaja

Lue lisää Aldia työpaikkana -blogistamme